Laatste nieuws:

GRONINGEN, 26 februari 2016 14:56

Feda presenteert visie 2020

De Federatie Aandrijftechniek (Feda) heeft zijn visie op de toekomst van de sector gepresenteerd. In het rapport ‘Drijvende kracht voor vooruitgang’ zijn de uitkomsten verwoord van een in 2015 onder leden en belanghebbenden uitgevoerd onderzoek.

'
1/1

Behalve een visie op de sector gaat het rapport tevens in op de rol, de toegevoegde waarde en toekomstige activiteiten van Feda als branchevereniging. Feda voorzitter Rob Hommersen: “De resultaten van het onderzoek gaven aanleiding tot een selectie van een nieuwe partner waarmee we onze ambities beter kunnen realiseren”.

Feda heeft inmiddels afscheid genomen van FME als secretariaatsvoerder en heeft per 1 februari 2016 haar verenigingsbureau en projectmanagement ondergebracht bij Atrium groep te Gorinchem. Hommersen: “Samen met Atrium groep bouwen we aan een nieuw Feda team. Een team waarmee we meerwaarde gaan creëren voor onze 176 leden. En waarmee we de aandrijf- en automatiseringstechniek in de markt willen positioneren als een sector die staat voor ontwikkeling en innovatie. Een sector die in belangrijke mate bijdraagt aan de reputatie van Nederland in de wereld”.

Het onderzoek omvatte ruim 30 visiegesprekken die in samenwerking met merkorganisatiebureau Synergie zijn gevoerd met Feda leden, niet-leden, producenten, importeurs, handelshuizen, verwerkers, machinebouwers, automatiseringsspecialisten en eindgebruikers. Hommersen: “Het geeft de sector belangrijke inzichten waarmee we als Feda een gedegen strategie kunnen ontwikkelen naar 2020 en verder”.

bron: Feda

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

9 april 2024 - Nürnberg Messe, Neurenberg (D)
embedded world
9 april 2024 - Evenementenhal Gorinchem
Empack
11 april 2024 - ERIKS Kunststoffen, EDE
ERIKS Experience Day
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vison, Robotics & Motion

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden