Laatste nieuws:

SOESTERBERG, 10 december 2015 10:54

Inschrijving vijfde Vector-award geopend

Vanaf nu tot en met 26 februari 2016 kunnen inzendingen voor de vijfde Vector-award worden ingediend. De Vector-award wordt tweejaarlijks uitgereikt door motion plastic-bedrijf Igus.

'
1/1

Deelnemers kunnen zich online kandidaat stellen en zijn of haar toepassing met een korte introductie, foto en/of video aan de jury presenteren. De winnaars ontvangen een prijs van maximaal 5 000 euro. De officiële prijsuitreiking vindt plaats op de Hannover Messe in april 2016.

Jury

Een jury van experts uit de wetenschap, beroepsverenigingen en vakbladen beoordeelt de inzendingen en kiest uit alle deelnemers een winnaar. “Zelfs voor ons is het nog steeds verassend en spannend om te zien waar en hoe onze klanten onze kabelrupssystemen gebruiken”, legt Harald Nehring, hoofd van de afdeling kabelrupssystemen van Igus uit.

“Daarom willen we met behulp van deze competitie nog meer innovatieve kabelrupstoepassingen initieren en hun bedenkers stimuleren om nog uitdagendere toepassingen te bedenken”, aldus Nehring.

Kabelrups-innovaties

Iedereen die een innovatieve of uitdagende kabelrupstoepassing heeft, wordt hierbij uitgenodigd voor deelname aan de Vector-award, ongeacht uit welke branche ze afkomstig zijn. De deadline voor het aanmelden van de inzending is 26 februari 2016.

Ga naar www.vector-award.eu voor meer informatie.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden