Laatste nieuws:

EINDHOVEN, 11 december 2014 11:56

NXP adviseert Chinezen over slimme fabriek

NXP Semiconductors N.V. heeft een bezoek gebracht aan Rudong in de Jiangsu-provincie (China) om ideeën uit te wisselen voor de ontwikkeling van slimme fabricagemethoden in Rudong. Vertegenwoordigers van NXP spraken met de heer Pan Jianhua, gouverneur van Rudong en lid van het Nationaal Volkscongrescomité.

'
1/1

Datang NXP Semiconductors in Rudong opende dit jaar haar deuren. Het is China’s eerste bedrijf op gebied van halfgeleiders voor automotive-toepassingen. Het bedrijf ontwikkelt oplossingen voor de groeiende vraag naar nieuwe automotive energietechnologieën voor elektrische en hybride voertuigen in China.

Volgens de heer Pan is: “Rudong nu op een kritiek punt in haar moderne industrialisatie. Door onze samenwerking met NXP zijn we toegeweid aan het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van slimme fabricagetechnieken.”

Li Zheng, manager voor China namens NXP: “NXP speelt een actieve rol bij het bevorderen van samenwerking tussen industriële sleutelbedrijven in China en Duitsland op het gebied van slimme fabricage en beveiliging.” Hierdoor worden concrete stappen gemaakt richting ‘industry 4.0’, volgens Zheng.

Cao Bin, voorzitter van de raad van bestuur van Datang Telecom: “Door het integreren van de sterke punten van Datang Telecom en NXP, verwachten we meer samenwerking op het gebied van het internet der dingen en slimme transportmethoden. De samenwerking richt zich ook op het ondersteunen van de lokale geïntegreerde schakeling-industrie om het doel van high-end technologie en ontwikkeling te bereiken.”

Tijdens de bespreking deelde Dr. Keith Leng, manager business development bij NXP, ontwikkelingen en trends, alsmede NXP’s strategieën ten opzichte van Industry 4.0. Hij deelde NXP’s nieuwste oplossingen voor industriële automatisering en industriële informatisering met de Chinezen uit Rudong.

bron: NXP

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Rotero Holland bv

Rollon Lineairtechniek BV

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Pilz Nederland

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (26)

30 mei 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
Electronics & Applications
30 mei 2017 - Neurenberg - Messezentrum
Sensor+Test 2017
31 mei 2017 - Veldhoven - Koningshof
Materials 2017
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Electric & Hybrid Marine World Expo
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Marine Maintenance World Expo en Conferentie
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Autonomous Ship Technology Symposium
7 juni 2017 - Helmond, Automotive Campus
Automotive Congress 2017
13 juni 2017 - 's-Hertogenbosch
ATEX & Process Safety congres 2017

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden