Laatste nieuws:

UTRECHT/LEUSDEN/ZOETERMEER, 18 augustus 2014 10:18

Grootste technologiebeurs van Nederland begin oktober in Jaarbeurs Utrecht

Van 30 september tot en met 3 oktober 2014 is de Jaarbeurs Utrecht het trefpunt voor de technologie, wetenschap en industrie in de Benelux. De combinatie van drie beurstitels van Jaarbeurs en vier beurstitels van Feda en FHI vormen een schat aan technologische kennis en een broedplaats van innovaties. In de hedendaagse economie vergroot een goede samenwerking in de bedrijfsketen de kansen in de markt. In dit trefpunt voor technologie wordt dat unieke moment mogelijk gemaakt.

'
1/1

FHI, Feda en Jaarbeurs vertegenwoordigen gezamenlijk 900 exposanten. De klanten en relaties van deze bedrijven kunnen met één toegangsbadge alle hallen in de Jaarbeurs bezoeken. De beurzen zijn niet meer verdeeld op verschillende plekken in verschillende weken. Het trefpunt voor technologie bundelt krachten in één week op één plek. Voor de bezoeker is het efficiënt en effectief geworden.

Smart Industry

Er wordt samengewerkt in twee seminars. Het Nederlandse initiatief ‘Smart Industry' wordt vanuit een human capital invalshoek inhoud gegeven. De high-tech economie ontwikkelt zich met de snel toenemende technologische mogelijkheden. Voorbeelden van de ‘Smart Industry'; de behoefte aan groeibriljanten voor de toekomst en de competenties van de werknemers komen aan de orde. De sprekers Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink (voorzitter FME-CWM), Peter van Lieshout (raadslid bij de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid, WRR), Uri Rosenthal (voorzitter van de Adviesraad voor het Wetenschaps- en Technologiebeleid, AWT) en Dennis Kerkhoven (vicepresident Farm Inc.) richten zich hierbij op het hoger management van overheid, bedrijfsleven en betrokken organisaties.

Wetenschap, technologie en maatschappij

De geschiedenis en toekomst van technologie en wetenschap komen in een volgend seminar aan de orde. Professor Johan Schot (hoogleraar University of Sussex) legt de nadruk op de transitie naar onze moderne samenleving en de grote rol van wetenschap en technologie hierin. Rob Creemers is een trendwatcher en zal de bezoeker in sneltreinvaart meenemen door de ontwikkelingen in de technologie voor de nabije toekomst en de invloed hiervan op de maatschappij.

7 beurzen

Naast deze gezamenlijke projecten organiseren Jaarbeurs, Feda en FHI hun eigen beurzen. Vanuit Jaarbeurs wordt inhoud aangeboden via de beurzen Macropak, Industrial Processing en de Industrial European Dairy Show. FHI en Feda organiseren de World of Technology & Science, waarin de vakgebieden voor Industriële Automatisering, Laboratorium Technologie, Aandrijftechniek en Industriële Elektronica worden verenigd. De organisatoren hebben voor iedere beurstitel diverse programma's met lezingen en beursprojecten opgezet, die voor specifieke marktsegmenten interessant zullen zijn. Van praktische vragen tot samenhangende programma's en overkoepelende thema's werken de exposanten van Jaarbeurs, FHI en Feda samen in de grootste technologiebeurs van Nederland.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rollon Lineairtechniek BV

Pilz Nederland

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (26)

30 mei 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
Electronics & Applications
30 mei 2017 - Neurenberg - Messezentrum
Sensor+Test 2017
31 mei 2017 - Veldhoven - Koningshof
Materials 2017
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Electric & Hybrid Marine World Expo
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Marine Maintenance World Expo en Conferentie
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Autonomous Ship Technology Symposium
7 juni 2017 - Helmond, Automotive Campus
Automotive Congress 2017
13 juni 2017 - 's-Hertogenbosch
ATEX & Process Safety congres 2017

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden