ZOETERMEER, 9 januari 2014 11:19

Rutte en Merkel openen Hannover Messe

Minister-president Mark Rutte verricht op 6 april samen met de Duitse bondskanselier Angela Merkel de officiƫle opening van de Hannover Messe. Deze industriebeurs zal een recordaantal van ruim 200 deelnemers uit Nederland tellen. Deze gestegen belangstelling komt onder meer doordat Nederland officieel Partnerland van de beurs is.

Bedrijven en organisaties uit diverse branches zullen zich profileren op een twaalftal Holland paviljoens, verspreid over de beurs, die wordt gehouden van 7 t/m 11 april. De beurs richt de focus op een viertal actuele thema’s: Industrial Automation & IT, Energy & Environmental Technologies, Industrial Supply en Research & Technology. Verdeeld over de beurs zijn er twaalf paviljoens waar de diverse thema’s op bijzondere wijze worden toegelicht.

Verheugd met grote toename aantal deelnemers FME-voorzitter Ineke Dezentjé Hamming is zeer verheugd met de sterke stijging van het aantal Nederlandse deelnemers aan de Hannover Messe. "Deze beurs is de belangrijkste internationale industriële vakbeurs ter wereld. Ik vind het geweldig dat we hier met zoveel mooie bedrijven de innovatieve en oplossingsgerichte kracht van de Nederlandse industrie dankzij zo uitgebreid kunnen profileren aan een breed internationaal publiek. We komen zo goed op de kaart te staan. Holland Partnerland zal de export van Nederlandse industrie een boost geven."

bron: FME-CWM

Foto's:

Mark Rutte

© Aandrijvenenbesturen.nl