Laatste nieuws:

ZOETERMEER, 14 januari 2013 12:57

VMI Holland en Deltour uitgeroepen tot 'IJzersterk Bedrijf 2012'

VMI Holland BV en Deltour BV zijn verkozen tot 'IJzersterk bedrijf 2012'. Beide bedrijven zijn door 5xbeter in het zonnetje gezet met de overhandiging van een plaquette.

'
1/1

VMI Holland

Veilig en gezond werken is voor VMI de basis is voor de continuïteit van hun onderneming. Rob van Beek (FME beleidsadviseur Arbo en Milieu) reikte de prijs namens 5xbeter uit aan directeur Harm Voortman. Hij zei daarbij: "De toepassing van onder meer Lean en 5S voor en met de medewerkers van VMI heeft veel opgeleverd voor een veiligere en gezondere werkomgeving. VMI is effectief aan de slag gegaan met de instrumenten en het advies van 5xbeter. Ze mogen trots zijn op deze prijs. Een prijs voor werkgever én werknemer, want het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving doe je samen. En de benodigde aandacht hiervoor stopt niet. VMI heeft voor 2013 ambities om de ingezette koers naar veilig en gezond werken voort te zetten en daarbij zelfs weer een stap verder te gaan. Dit beperkt zich niet tot de bedrijfsonderdelen van VMI binnen de Nederlandse grenzen.

 

Deltour BV

Met een feestelijke lunch luidde Deltour BV 7 januari het nieuwe jaar in. Een mooie gelegenheid om de verkiezing van Deltour tot 'IJzersterk bedrijf 2012' officieel bij het personeel bekend te maken en de bijbehorende plaquette te overhandigen. Verbetercoach Annemieke Leegwater lichtte de verkiezing van het bedrijf tijdens de lunch toe. "Met name de voortvarende aanpak in het veilig werken met machines is inspirerend. Niet alleen de technische aanpassingen aan de machines zijn vlot opgepakt, ook het veilig handelen van de medewerkers aan de machines is direct doorgevoerd. Het door 5xbeter geboden inzicht en handvatten voor een structurele aanpak hebben geleid tot meer veiligheidsbewustzijn bij zowel directie als personeel." Met gepaste trots werd de plaquette in ontvangst genomen door directeur Otto Staleman. De komende tijd zullen de laatste puntjes op de 'i' worden gezet voor wat betreft de technische aanpassingen aan de machines. Voor 2013 gaat het bedrijf samen met de Verbetercoach een voorlichtings- en trainingsprogramma verzorgen, zodat het veilig werken aan de machines niet alleen tussen de oren komt, maar ook b(ek)lijft.

bron: FME-CWM

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

EUCHNER (Benelux) BV

Rollon Lineairtechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

Pilz Nederland

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (26)

30 mei 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
Electronics & Applications
30 mei 2017 - Neurenberg - Messezentrum
Sensor+Test 2017
31 mei 2017 - Veldhoven - Koningshof
Materials 2017
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Electric & Hybrid Marine World Expo
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Marine Maintenance World Expo en Conferentie
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Autonomous Ship Technology Symposium
7 juni 2017 - Helmond, Automotive Campus
Automotive Congress 2017
13 juni 2017 - 's-Hertogenbosch
ATEX & Process Safety congres 2017

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden