Laatste nieuws:

EINDHOVEN, 14 mei 2012 10:31

Startup Weekend tijdens kick-off Dutch Technology Week

De organisatie van Startup Weekend doet een oproep aan iedereen, die een innovatief idee binnen 54 uur wil vermarkten, zich aan te melden voor het Startup Weekend. Tijdens dit evenement, dat plaatsvindt bij Seats2Meet op het Eindhovense Strijp-S in het weekend van 1,2 en 3 juni 2012, werken start-up teams 54 uur lang intensief samen om een prototype en een globale business case rond een innovatief idee te ontwikkelen.

'
1/1

Als koploper in technologie & design biedt Eindhoven het perfecte ecosysteem voor startups. De stad staat bekend om baanbrekend R&D, hightech innovaties en natuurlijk het befaamde Dutch Design. Tijdens Startup Weekend Eindhoven worden deze verschillende disciplines met elkaar verbonden tijdens deze derde editie op Strijp-S.


Over Startup Weekend

Startup Weekend is een intensief 54-uurs evenement met als doelstelling een innovatief, design, web of mobiel business idee om te zetten in een prototype, marktstrategie of business case tijdens de duur van n weekend.

Dit weekend brengt  mensen met verschillende, aanvullende expertises voornamelijk technologie experts, vormgevers, onderzoekers, ontwikkelaars en professionals uit het bedrijfsleven samen om zo een innovatief idee om te zetten in een startup.

Startup Weekend Eindhoven vindt plaats op Strijp-S op 1, 2 & 3 juni. Meer informatie en aanmelden via  http://www.startupweekendeindhoven.nl/.

Winnaars 2011

Oud studenten van de TU/e Niek Otten en Stefan Zwegers waren de winnaars van de editie in oktober 2011 Met Fairy Tale lanceerden zij een ingenieus plan om kinderen weer aan het buitenspelen te krijgen. De gedachte: kinderen zijn dol op smartphones, laat ze dan via Augmented Reality spannende en educatieve spellen spelen in bos- en buitengebied. Niek Otten en Stefan Zwegers, het team van (wat inmiddels is omgedoopt in) Storioes bouwt op dit moment de diverse softwaremodules. Enkele daarvan bleken bruikbaar voor een extra product: een EK app die over twee weken in de AppStore zal verschijnen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Rollon Lineairtechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Pilz Nederland

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (15)

28 maart 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
RailTech 2017
5 april 2017 - 's-Hertogenbosch - Brabanthallen
Automation 2017
11 april 2017 - Rotterdam - Ahoy
Maintenance NEXT
24 april 2017 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe
9 mei 2017 - Eindhoven - Evoluon
Safety Event 2017
9 mei 2017 - Gorinchem - Evenementenhal
Maritime Industry 2017
9 mei 2017 - Hengelo - Thales
Virtual reality training & simulatie in de industrie
30 mei 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
Electronics & Applications

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden