VENLO, 10 mei 2012 10:11

VDL Groep wint Koning Willem I Prijs

Machine- en bussenbedrijf VDL Groep uit Eindhoven heeft dinsdag de prestigieuze Koning Willem I prijs gewonnen. Deze prijs wordt als de ’Oscar’ van het Nederlandse bedrijfsleven gezien. In de categorie midden- en kleinbedrijf kwam Vencomatic (legkippensystemen) als beste onderneming uit de bus.

Tijdens een feestelijke avond op de Floriade reikte Kroonprins Willem-Alexander de prijzen uit. Hierbij was de top van het Nederlandse bedrijfsleven aanwezig.

FME-voorzitter Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink feliciteert Wim van der Leegte van de VDL Groep met deze prestigieuze prijs. "VDL is een terechte winnaar. Deze onderneming is een schoolvoorbeeld van het succes van de Nederlandse technologische industrie. Ik ben er trots op dat vrijwel alle genomineerde bedrijven uit de technologische industrie kwamen. Onze sector heeft laten zien hoe veel zij betekent voor de verdienkracht van Nederland."

Koning Willem I Prijs

De Koning Willem I Prijs wordt elke twee jaar toegekend aan twee Nederlandse ondernemingen (grootbedrijf en mkb) die zich in de daaraan voorafgaande jaren hebben onderscheiden door goed ondernemerschap.

bron: FME-CWM

Foto's:

VDL Groep wint Koning Willem I Prijs

© Aandrijvenenbesturen.nl