EINDHOVEN, 7 mei 2012 10:42

Precisiebeurs en Kunststoffenbeurs breiden uit

De laatste jaren waren de Kunststoffenbeurs en de Precisiebeurs volledig volgeboekt en moesten de organisatoren bedrijven teleurstellen. Dit was aanleiding voor Mikrocentrum om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor uitbreiding op de bestaande locatie of door het verplaatsen van deze vakbeurzen naar een geheel nieuwe locatie.

Op basis van feedback van exposanten en bezoekers is gekozen voor het uitbreiden van de huidige locatie. Dat heeft deels te maken met de congresfaciliteiten, hotelaccommodatie, goede bereikbaarheid, ruime en gratis parkeergelegenheid en de uitstekende faciliteiten voor het exposantenbuffet in de avond. Daarnaast is het na zoveel jaren een begrip geworden om voor beide vakbeurzen naar Veldhoven te gaan.

Uitbreiding op de huidige locatie was echter lastig. In een gezamenlijke inspanning hebben Koningshof en Mikrocentrum dit nu toch weten te realiseren: Koningshof investeert in een aanpassing van de infrastructuur (verleggen van wegen, verleggen van een vijver, egaliseren van grond etc) en Mikrocentrum investeert in een nieuwe, semi-permanente hal voor beide evenementen. Deze nieuwe ‘Dommelhal' komt te liggen naast de al bestaande Genderhal en biedt ruimte aan ongeveer 40 extra exposanten. Voor het verdelen van deze extra stands wordt voorrang gegeven aan bedrijven die al eerder interesse hebben getoond.

Koningshof en Mikrocentrum hopen op deze manier tegemoet te kunnen komen aan de al langer bestaande wens tot uitbreiding van de Kunststoffenbeurs en de Precisiebeurs.

Meer informatie over de beurzen:
Kunststoffenbeurs
Precisiebeurs

bron: Mikrocentrum

Foto's:

Kunststoffenbeurs en Precisiebeurs breiden uit

© Aandrijvenenbesturen.nl