Laatste nieuws:

UTRECHT, 14 november 2011 09:35

Enthousiaste reacties op Cadmes SolidWorks-evenement

Het multimediale SolidWorks-evenement dat Cadmes op 1 november in Media Plaza Utrecht organiseerde, was een groot succes. Ruim 500 SolidWorks-gebruikers namen deel aan workshops en presentaties op het gebied van onder andere 'Augmented Reality', 'Rendering like a pro' en 'Duurzaam Ontwerpen'. Ook was er een infomarkt met specialisten op het gebied van Product Design/3D Printing, ERP, CAD/CAM, en maar.

'
1/1
Op het event was ook een delegatie aanwezig van het CQS Group T Racing Team; een ecologisch racing team bestaande uit 20 gemotiveerde ingenieursstudenten van de Internationale Hogeschool Groep T, te Leuven. Hun met behulp van SolidWorks ontwikkelde elektrische 'race-eend', trok grote belangstelling.

Reacties van bezoekers

Netwerken, leren over de nieuwste mogelijkheden van SolidWorks 2012, kennismaken met nieuwe technieken en het uitwisselen van 'tips & tricks' vonden de bezoekers de belangrijkste redenen om naar het evenement te komen, zo bleek uit de enquête die Cadmes na afloop onder de aanwezigen heeft gehouden.

Nuttig event

Gerbert Thelissen, General Manager van Cadmes tijdens het evenement: "Het uitvind- en innovatieklimaat is in ons land structureel goed, maar we moeten wel blijven vernieuwen willen we onze goede ranking op de wereldranglijst behouden." Thelissen gaf verder aan dat Cadmes blij is met dit soort events, om ervaringen en feedback van SolidWorks-gebruikers te oogsten. "Met de meningen van onze klanten sturen we de productontwikkelaars van SolidWorks aan en dat resulteert weer in nieuwe en verbeterde functies", aldus Thelissen.

 

Uit de na afloop gehouden online enquête bleek dat 93,8% van de deelnemers tijdens het evenement een zeer goed beeld had gekregen van de nieuwe 2012 versie van SolidWorks. Het merendeel van hen gaf aan, vanwege de nieuwe en verbeterde functies, zo snel mogelijk met de nieuwste versie van Solid Works aan de slag te zullen gaan binnen hun werkgebied.

 

Ook tijdens de dag werden de meningen gepolst onder de deelnemers. "Voor mij is dit altijd een 'leerzaam uitje'," zei één van de deelnemers, hoofd engineer bij een internationaal succesvolle Nederlandse apparatenbouwer. "Je leert hier in korte tijd op een duidelijke en prettige manier wat nieuw is in de Solid Works 2012 versie en ook het uitwisselen van ervaringen met mede Solid Works gebruikers vind ik altijd erg nuttig."

bron: Cadmes

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

EUCHNER (Benelux) BV

Pilz Nederland

Rotero Holland bv

Rollon Lineairtechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (31)

21 september 2017 - Vianen, Pilz Nederland
Vrouwen in de techniek
21 september 2017 - Veldhoven, *techniekHuys
ROS-Industrial
26 september 2017 - Gorinchem - IMC Test & Measurement
IMC Test & Measurement Days
27 september 2017 - Coventry (UK), Windmill Village Hotel
FLIR International User Conference
28 september 2017 - Barneveld, Midden Nederland Hallen
Business Software Event 2017
3 oktober 2017 - Maarssen, De Fabrique
Engineering in Food and Beverage
4 oktober 2017 - Eindhoven, Van der Valk Hotel
Software-Centric Systems Conference
4 oktober 2017 - Rotterdam, Ahoy
Pumps & Valves / Solids

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden