Laatste nieuws:

UTRECHT, 13 oktober 2011 10:07

Bezoekers tevreden over Elektrotechniek 2011

De vakbeurs Elektrotechniek die eerder deze maand werd gehouden in Utrecht, heeft van de bezoekers een 7.3 gekregen als eindwaardering. Projectmanager Marloes van den Berg: "We hebben deze editie van Elektrotechniek ingezet op inhoud. Voor bezoekers was door het uitgebreide aanbod van 431 exposanten een dwarsdoorsnede van de branche te zien en te beleven."

 '
1/1

Tijdens de beurs werden activiteiten, congressen en key-notes georganiseerd. Bedrijven met een specifiek aanbod waren geclusterd op speciale paviljoens. Dat dit in de smaak viel blijkt volgens Marloes van den Berg uit het feit dat ruim de helft van de bezoekers één of meer activiteiten heeft bijgewoond. Driekwart liet weten dat ze van plan zijn om de de volgende editie van Elektrotechniek weer  te bezoeken.

Beslissers 

Ruim acht van de tien bezoekers zijn betrokken bij het aankoopproces in hun bedrijf. In totaal gaf 23% aan direct invloed te hebben op het aankoopproces. Ook Reinier Kok van brancheorganisatie Fedet, Federatie Elektrotechniek, kijkt tevreden terug op de afgelopen editie van Elektrotechniek.  "Met veel energie en passie hebben we deze beurs samen met onze leden en VNU Exhibitions opgezet en tot een eind gebracht. Voor deze inzet hebben we een mooi cijfer gekregen van onze bezoekers. Een teken dat de transformatie naar meer en meer een kennisplatform, waarbij exposanten producten en noviteiten laten zien en daaromheen een inhoudelijk programma, wordt gewaardeerd. Het verloop van Elektrotechniek en de waardering is dan ook een bevestiging dat dit de te hanteren koers is voor de aankomende editie in 2013." 

Twitter

Het hoge beslisniveau kwam tevens naar voren via het sociale medium Twitter. Verschillende exposanten gaven hier hun mening over Elektrotechniek, zoals @Bredenoord_NL: "#Bredenoord kijkt terug op een succesvol verlopen #ETbeurs en presentatie #Argus #Jaarbeurshal #noodstroomvoorziening." Maar ook @OsecBV: "#ETBeurs zit er op. Moe, maar voldaan terugkijken op een geslaagde week. Beurs succes heb je zelf in de hand, dat heeft #Osec zeker bewezen!"

Vanuit de bezoekerskant werden ook tweets verstuurd. Jeffrey Kloezeman (@jkloezeman): "Veel inspiratie en contacten opgedaan op de #etbeurs, domotica is verder ontwikkeld dan ik dacht." Ook Kevin Parinussa (@kparinussa) was te spreken over de noviteiten van de exposanten: "Vanmiddag op de #ETbeurs geweest, slimme dingen gezien!"

 

Van de 29.291 bezoekers gaf 22% aan op directieniveau te acteren, 14% gaf aan monteur/installateur te zijn en 9% engineer. Het aantal bezoekers was afkomstig van 13 000 verschillende bedrijven uit vooral de bouw en industrie. De volgende editie van de vakbeurs Elektrotechniek wordt van 30 september tot en met 4 oktober 2013 gehouden in Jaarbeurs Utrecht.

bron: Elektrotechniek 2011

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

9 april 2024 - Nürnberg Messe, Neurenberg (D)
embedded world
9 april 2024 - Evenementenhal Gorinchem
Empack
11 april 2024 - ERIKS Kunststoffen, EDE
ERIKS Experience Day
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vison, Robotics & Motion

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden