, 3 augustus 2011 09:59

B&R Automation - Panel PC 800

Met de Automation PC620 en Panel PC700 bewijst B&R weer welke hoge eisen zij stellen aan het ontwikkelen van een product. Nu gaat het om de industriële PC's. Al het goede kan altijd nog beter. B&R staat natuurlijk niet voor niets bekend als dé marktleider op het gebied van innovaties. Daarom werd bij de industriële PC de flexibiliteit verhoogd tot een nieuw niveau bij het ontwerpen van de laatste nieuwe industriële PC, de PPC800.

Kostenoptimalisatie
Gebaseerd op de Intel 945GME en de 945GSE-chipsets, is de PPC800 met Intel Atom N270 1,6 GHz processor onverslaanbaar met betrekking tot het optimaliseren van de prijs/prestatie verhouding. De combinatie met Intel 945GSE-chipset is de beste keuze voor alle toepassingen tot 2 GB SDRAM. Voor toepassingen die 3 GB SDRAM nodig hebben, is de N270-processor nodig met een 945GME chipset.

Variëteit voor alle toepassingen
De Panel PC 800 heeft een grote variëteit aan processoren. Voor toepassingen met de hoogste prestatie-eisen, wordt gebruik gemaakt van een efficiënte Intel Atom N270 processor tot en met Core2 Duo-processors. Het Brilliant 15 "XGA en 19" SXGA touch scherm zorgen voor een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface. Alle varianten beschikken over een SRAM. Hiermee wordt informatie opgeslagen die ook bij spanningsuitval bewaard blijft. Dit stukje geheugen wordt ook ondersteund door Automation Runtime, zodat ook uw proces- en machine-informatie bewaard blijft tijdens spanningsuitval. De module maakt daarbij gebruik van de back-up batterij van het PC-systeem.

Core ™ 2 Duo-processors voor de hoogste eisen
Voor toepassingen die hoge eisen stellen aan rekenkracht worden krachtige Dual Core-processors gebruikt. De Core2 Duo CPU's zijn hiervoor beschikbaar tot en met de T7400 met 2,16 GHz, samen met een Intel 945GME chipset. De Panel PC 800-apparaten met de nieuwe GM45-chipset en de Core2 Duo T9400 2.53 GHz processor kunnen door deze nog meer geavanceerde toepassingen zorgen voor een totaal nieuwe prestatieklasse. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het gebruik van vision-systemen.

Ventilatorvrij
De Panel PC 800 is ontworpen zonder extra ventilatoren voor de koeling. Alle onderdelen die koeling nodig hebben zijn zo geplaatst op het moederbord, dat de warmte direct naar de heatsink wordt geleid. De voordelen hiervan zijn geen draaiende delen (in samenwerking met CompactFlash-kaarten) en ze zijn robuust tegen mechanische stress. Dit is goed voor de onderhoud. Zo blijft alles op de juiste temperatuur.

PP800Klik hier voor meer informatie op onze website (Engels)

© Aandrijvenenbesturen.nl