, 3 augustus 2011 09:50

B&R Automation - Power Panel 500

PP 500Het B&R Power Panel 500 combineert besturing,
visualisering en aandrijftechniek in een compacte bedieningseenheid


Optimaal op de toepassing toegesneden, individuele en schaalbare totaaloplossingen bepalen vandaag de dag meer dan ooit de vormgeving van concurerende bedienings- en besturingconcepten. Naast een brede keuze van productvarianten zijn met name de mogelijkheden van flexibele systeemuitbreidingen belangrijk voor de machinebouw. Zo vormen eenvoudige alles-in-één oplossingen, die de gebruiker de hoogstmogelijke vrijheidsgraden in de besturingstopologie bieden, belangrijke bouwstenen in het automatiseringsaanbod. Dankzij de exacte aanpassing aan de betreffende applicatie worden zo voordelige oplossingen gerealiseerd.

De nieuwe Power Panel 500 generatie, uitgerust met een Intel Atom Z510, Z520 en Z530 processoren, bereikt prestaties die eerder gereserveerd waren voor industriële PC's. Met de moderne Intel Atom architectuur profiteren gebruikers van een unieke combinatie van laag energieverbruik en topprestaties, tegen een aantrekkelijke prijs.
Het Power Panel 500 kan worden uitgerust met maximaal 2 GB werkgeheugen, zodat zelfs de meest veeleisende applicaties optimaal draaien.

Het uitgebreide productenpalet loopt van 5,7 "VGA tot een 15" XGA panel met een intuïtief bedienbaar touchscreen en functietoetsen. Dus een ideale basis voor gebruikersvriendelijke bedieningsconcepten. Tevens is het panel verkrijgbaar met een 7" WVGA breedbeeld scherm.

automation


Klik hier voor meer informatie op onze website (Engels)

© Aandrijvenenbesturen.nl