Laatste nieuws:

UTRECHT, 9 juni 2011 11:13

Zeven bedrijven genomineerd voor Etop Innovation Awards

De zeven genomineerden voor de Etop Innovation Awards 2011 zijn bekend gemaakt. Het gaat om de volgende bedrijven: Stalutech Benelux, Hemmink, HellermannTyton, Philips Nederland Licht, ABB, Weidmüller Benelux en Spaapen Handelsmij & HBI Bisscheroux.

Juryvoorzitter Aad de Geus maakt de nominaties bekend.'
Juryvoorzitter Aad de Geus maakt de nominaties bekend.
1/1

Bezoekers van de vakbeurs Elektrotechniek kunnen hun stem op zowel de zeven genomineerden als zeventien daarvan losstaande genomineerde Innovators uitbrengen. Het product met de meeste stemmen verdient de Etop Innovation Awards publieksprijs. De Awards worden op 3 oktober uitgereikt tijdens het zogeheten Elektrotechniek Diner.

De zeven nominaties voor de juryprijs, met toelichting van de jury:

Stalutech Benelux: KBSTI

De jury vindt dat het kabelgootsysteem KBSTI van Stalutech Benelux een handzaam en eenvoudig transporteerbaar systeem is vanwege de stapelbaarheid en nestbaarheid. Dit levert een handige logistiek op.

Hemmink: Schabl Euro-Clip Systeem

Volgens de jury is het Schabl Euro-Clip Systeem met de KBS schietbeugel van Hemmink een slimme samenstelling van een aantal producten, wat een nieuwe manier van installeren met zich meebrengt. Kabels voor sterkstroom, zwakstroom, data en brandmelding zijn hiermee in één keer te installeren.

HellermannTyton: SpotClip

De eenvoud en montagevriendelijkheid van de SpotClip van HellermannTyton maken het product volgens de jury nominatiewaardig.

Philips Nederland Licht:  PowerBalance

De PowerBalance van Philips is naar de mening van de jury niet een nabootsing van een TL-armatuur, maar een simpel, nieuw ontwerp dat volledig is gebaseerd op de led.

ABB:  FlameBlockerSystem

De jury vindt het FlameBlockerSystem van ABB een interessante en gezamenlijke oplossing, doordat het een samenwerking betreft van verschillende marktpartijen.

Weidmüller Benelux: HTX-IE-POF

De jury noemt de HTX-IE-POF van Weidmüller eenvoudig, simpel en doeltreffend. Eén tang met hulpstukken wordt bovendien op professionele wijze gepresenteerd.

Spaapen Handelsmij & HBI Bisscheroux: Norled Polaris

De Norled Polaris/HBI Serie 200 Polaris van Spaapen Handelsmij & HBI Bisscheroux is volgens de jury een product met een goede industriële vormgeving. Bestellen en ophangen. De low-energy stand is nuttig. Een mooie combinatie ook van bestaande producten.

De vakbeurs Elektrotechniek wordt van 3 tot en met 7 oktober gehouden in de Jaarbeurs Utrecht en richt zich op de elektrotechnisch installateur en de industrie. Op de beurs worden systemen, technologieën en producten op het gebied van onder meer industriële elektronica, meet-, regel- en bedieningsapparatuur, installatiemateriaal, verlichting, bekabeling, gebouwbeheersystemen, zonne-energie en alternatieve energie, industriële automatisering en domotica gepresenteerd. Het beursthema is Duurzaam contact @Elektrotechniek. Op de beursvloer zullen diverse aspecten rondom het begrip duurzaamheid worden belicht. VNU Exhibitions werkt nauw samen met brancheorganisatie Fedet voor de organisatie van Elektrotechniek.

bron: Vraag en Aanbod

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Pilz Nederland

Rollon Lineairtechniek BV

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (19)

23 oktober 2017 - Aken, RWTH
Optics Week
24 oktober 2017 - Gorinchem, Evenementenhal
Recycling 2017
31 oktober 2017 - Gorinchem - Evenementenhal
Metavak 2017
7 november 2017 - Rotterdam - Ahoy
Europort
8 november 2017 - Bad Salfzuflen (D), Messezentrum
FMB
8 november 2017 - Assen, TT-Hall
Main Industry
9 november 2017 - Nieuwegein, De Kom
Master of Safety
14 november 2017 - Utrecht, Jaarbeurs
Smart Homes & Intelligent Building

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden