Laatste nieuws:

UTRECHT, 9 juni 2011 11:13

Zeven bedrijven genomineerd voor Etop Innovation Awards

De zeven genomineerden voor de Etop Innovation Awards 2011 zijn bekend gemaakt. Het gaat om de volgende bedrijven: Stalutech Benelux, Hemmink, HellermannTyton, Philips Nederland Licht, ABB, Weidmüller Benelux en Spaapen Handelsmij & HBI Bisscheroux.

Juryvoorzitter Aad de Geus maakt de nominaties bekend.'
Juryvoorzitter Aad de Geus maakt de nominaties bekend.
1/1

Bezoekers van de vakbeurs Elektrotechniek kunnen hun stem op zowel de zeven genomineerden als zeventien daarvan losstaande genomineerde Innovators uitbrengen. Het product met de meeste stemmen verdient de Etop Innovation Awards publieksprijs. De Awards worden op 3 oktober uitgereikt tijdens het zogeheten Elektrotechniek Diner.

De zeven nominaties voor de juryprijs, met toelichting van de jury:

Stalutech Benelux: KBSTI

De jury vindt dat het kabelgootsysteem KBSTI van Stalutech Benelux een handzaam en eenvoudig transporteerbaar systeem is vanwege de stapelbaarheid en nestbaarheid. Dit levert een handige logistiek op.

Hemmink: Schabl Euro-Clip Systeem

Volgens de jury is het Schabl Euro-Clip Systeem met de KBS schietbeugel van Hemmink een slimme samenstelling van een aantal producten, wat een nieuwe manier van installeren met zich meebrengt. Kabels voor sterkstroom, zwakstroom, data en brandmelding zijn hiermee in één keer te installeren.

HellermannTyton: SpotClip

De eenvoud en montagevriendelijkheid van de SpotClip van HellermannTyton maken het product volgens de jury nominatiewaardig.

Philips Nederland Licht:  PowerBalance

De PowerBalance van Philips is naar de mening van de jury niet een nabootsing van een TL-armatuur, maar een simpel, nieuw ontwerp dat volledig is gebaseerd op de led.

ABB:  FlameBlockerSystem

De jury vindt het FlameBlockerSystem van ABB een interessante en gezamenlijke oplossing, doordat het een samenwerking betreft van verschillende marktpartijen.

Weidmüller Benelux: HTX-IE-POF

De jury noemt de HTX-IE-POF van Weidmüller eenvoudig, simpel en doeltreffend. Eén tang met hulpstukken wordt bovendien op professionele wijze gepresenteerd.

Spaapen Handelsmij & HBI Bisscheroux: Norled Polaris

De Norled Polaris/HBI Serie 200 Polaris van Spaapen Handelsmij & HBI Bisscheroux is volgens de jury een product met een goede industriële vormgeving. Bestellen en ophangen. De low-energy stand is nuttig. Een mooie combinatie ook van bestaande producten.

De vakbeurs Elektrotechniek wordt van 3 tot en met 7 oktober gehouden in de Jaarbeurs Utrecht en richt zich op de elektrotechnisch installateur en de industrie. Op de beurs worden systemen, technologieën en producten op het gebied van onder meer industriële elektronica, meet-, regel- en bedieningsapparatuur, installatiemateriaal, verlichting, bekabeling, gebouwbeheersystemen, zonne-energie en alternatieve energie, industriële automatisering en domotica gepresenteerd. Het beursthema is Duurzaam contact @Elektrotechniek. Op de beursvloer zullen diverse aspecten rondom het begrip duurzaamheid worden belicht. VNU Exhibitions werkt nauw samen met brancheorganisatie Fedet voor de organisatie van Elektrotechniek.

bron: Vraag en Aanbod

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Rollon Lineairtechniek BV

Pilz Nederland

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (29)

6 september 2017 - Den Haag
10 jaar Platform Schone Scheepvaart
12 september 2017 - Hilvarenbeek, Hilvaria Studio’s
AluminiumNext
13 september 2017 - Garching (D), FZG, TU München
7th International Conference on Gears 2017
19 september 2017 - Hardenberg - Evenementenhal
Technische Industriële Vakbeurs
21 september 2017 - Vianen, Pilz Nederland
Vrouwen in de techniek
28 september 2017 - Barneveld, Midden Nederland Hallen
Business Software Event 2017
3 oktober 2017 - Maarssen, De Fabrique
Engineering in Food and Beverage
4 oktober 2017 - Eindhoven, Van der Valk Hotel
Software-Centric Systems Conference

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden