UTRECHT/ZOETERMEER, 22 mei 2011 15:59

Feda en VNU organiseren nieuwe beurs

Branchevereniging Feda en VNU Exhibitions organiseren samen het nieuwe event Industrial Automation & Drives. Deze industriƫle manifestatie is een samensmelting van de beurzen Industry & Automation en Aandrijftechniek. Industrial Automation & Drives vindt plaats van 2 tot en met 5 oktober 2012 in Jaarbeurs Utrecht en is onderdeel van de Industriƫle Week waaronder ook de beurzen Macropak en Industrial Processing vallen.

Volgens Feda-directeur André Braakman versterkt het nieuwe evenement de synergie van de twee vakgebieden. Braakman: "De historie van Aandrijftechniek gooien we niet weg, maar is gebruikt om Industrial Automation & Drives naar een hoger niveau te tillen en is een directe vertaalslag van de technologische integratie en ontwikkelingen in de industrie. Industrial Automation & Drives is een nieuw hoofdstuk in onze samenwerking met VNU Exhibitions."

Bezoeker centraal

Ook Martijn Beckers, projectmanager van de nieuwe beurs, verklaart dat wordt voortgebouwd op het beste van Industry & Automation en Aandrijftechniek. "Dit doen wij in samenspraak met de PR/strategiecommissie van de Feda. Zodoende richten wij ons op de OEM-ers, eindgebruikers en system integrators."
Eddo Cammeraat, voorzitter van die commissie, gaat uit van de bezoeker als basis voor de verdere invulling van de inhoudelijke programmering: "Wat beweegt ze? Wat willen ze zien?"

bron: VNU Exhibitions Europe

Foto's:

Aandrijftechniek 2010

© Aandrijvenenbesturen.nl