Laatste nieuws:

AMSTERDAM, 3 mei 2011 22:06

'it'sme internationaal initiatief voor industriële markt

'it'sme is een internationaal initiatief voor de levering van componenten en diensten aan industriële klanten. 'it'sme is een afkorting van Industrial Technology and Supply for Mechanical and Electrical en bestaat uit bedrijven die hun sporen als adviseur en distributiepartner hebben verdiend. Bekendste bedrijf binnen 'it'sme is Ehrbecker Schiefelbusch, dat vanaf nu kortweg is omgedoopt tot ES Elektro.

'
1/1

Sinds Ehrbecker Schiefelbusch twaalf jaar geleden ontstond uit een fusie van vier Nederlandse elektrotechnische groothandels, is er in de industriële markt veel veranderd. Klanten vragen om specifieke oplossingen in het ontzorgen van hun (lean) processen en zoeken naar verbetering van hun concurrentiepositie door innovatie in techniek. Daarnaast spelen grenzen steeds minder een rol; grenzen tussen landen, maar ook grenzen tussen elektrotechniek en mechanica.

Directeur Henk Oude Brunink van 'it'sme: ‘Wij signaleren deze marktontwikkelingen en hebben op basis daarvan strategische keuzes gemaakt.' Dat houdt in dat de bedrijvengroep een brede focus krijgt op industrie, machinebouw, modulebouw en industriële installateurs. Daarom werd Hoogland-Mennens als leverancier van industrial supplies twee jaar geleden aan de groep toegevoegd. Verder wordt de flexibele klantondersteuning op het gebied van industriële automatisering en op maat gesneden logistiek continu doorontwikkeld. Tenslotte kiest 'it'sme ervoor om klanten ook internationaal te volgen. Daarom zijn, naast het bedrijf in Roemenië, recent bedrijven in Duitsland en België toegevoegd.

De 'it'sme bedrijven spelen in ieder land een rol in de levering van technische materialen voor hun klanten. Daarnaast kunnen ze terugvallen op de expertise van de 'it'sme Solutions in eigen land of internationaal. De Solutions zorgen voor klantondersteuning in onder andere industriële automatisering en logistieke oplossingen, zoals Vendor Managed Inventory. Ook internationale klanten kunnen bij 'it'sme terecht, want omdat al haar bedrijven met SAP werken of gaan werken, is 'it'sme in staat om klantafspraken nationaal en internationaal vast te leggen en na te komen.

 

bron: 'it'sme

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Rollon Lineairtechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

Pilz Nederland

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (15)

28 maart 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
RailTech 2017
5 april 2017 - 's-Hertogenbosch - Brabanthallen
Automation 2017
11 april 2017 - Rotterdam - Ahoy
Maintenance NEXT
24 april 2017 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe
9 mei 2017 - Eindhoven - Evoluon
Safety Event 2017
9 mei 2017 - Gorinchem - Evenementenhal
Maritime Industry 2017
9 mei 2017 - Hengelo - Thales
Virtual reality training & simulatie in de industrie
30 mei 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
Electronics & Applications

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden