ARNHEM, 27 maart 2011 10:49

Efficiënter naar de toekomst met vermogenselektronica

Op dinsdag 21 juni vindt ine het Elektrum in Arnhem het Vermogenselektronica Event plaats. Het doel van dit seminar is het tonen van de diversiteit van toepassingen, innovaties en kennis op het gebied van Vermogenselektronica.

Het thema van dit jaar ‘Efficiënter naar de toekomst’, geeft aan welke cruciale rol vermogenselektronica speelt in een 'groene' wereld. Vooral op het gebied van energie (opwekking en het energienet) en transport is vermogenselektronica essentieel voor de prestatie en acceptatie van nieuwe ontwikkelingen.

De breedte van de markt, namelijk toepassers, ontwikkelaars, toeleveranciers en kennisinstituten wordt op het Vermogenselektronica event 2011 bij elkaar gebracht.  Met vakgenoten kunnen visies, ervaringen en kennis worden uitgewisseld. Het congresprogramma, de kennismarkt en de rondleidingen maken dit event tot een afwisselende en informatieve dag.

De diversiteit wordt getoond door vier keynote speakers en drie parallelle sessies met specifieke, technologische presentaties. In de parallelle presentaties wordt debezoeker meegenomen in de drie hoofdonderwerpen Power Quality Monitoring, Power Conversion en Smart Grids.

Er worden zowel presentaties verzorgd op het gebied van componenten en ontwikkeling als test- & meetapparatuur. De kennismarkt is de hele dag toegankelijk.
Het Vermogenselektronica event 2011 wil de bezoekers de jongste ontwikkelingen bieden op het gebied van vermogenselektronica en de contacten in Nederland/de Benelux om toepassingen en kennis te verbeteren.

bron: FHI

Foto's:

vermogenselektronica

© Aandrijvenenbesturen.nl