GOUDA, 13 februari 2011 17:01

Industrial Innovation Tour op 20 locaties in Nederland

Onexis organiseert in februari, maart en april samen met een aantal fabrikanten de Onexis Industrial Innovation Tour. Tijdens de tour staan zowel actuele als toekomstige industriƫle ontwikkelingen centraal. Vakspecialisten presenteren recente productontwikkelingen en geven hun visie op de technologische roadmap van de industrie in Nederland.

"We hebben een zo breed mogelijk programma samengesteld", aldus René Vermeulen, commercieel directeur Onexis. "Aan bod komen onder meer de technologische innovaties rondom industrieel ethernet, smart grids, lean automation, remote acess en led. Ook is er aandacht voor concepten rond kostenbesparing in de keten, duurzaamheid en technische ondersteuning. Inschrijven is voor iedereen mogelijk zonder dat hier kosten aan verbonden zijn.' 

Vermeulen: "De ontwikkelingen rondom technologische innovaties in de toekomst staan in directe relatie met de actualiteiten van vandaag: MVO en de noodzaak om de concurrentie een stap voor te blijven.' De Onexis Industrial Innovation Tour wordt mogelijk gemaakt door ABB, Draka, Eaton, Hateha, Legrand Nederland, Nexans, Niedax, Phoenix Contact, Rittal, Schneider Electric, Siemens, Sylvania, Weidmüller en Rexel Group Internationaal.

Kijk hier voor meer informatie 

bron: Onexis

Foto's:

onexis

© Aandrijvenenbesturen.nl