NIEUWEGEIN, 19 januari 2011 16:18

Mr. Reves komt naar Nieuwegein

Bestaat ‘ie nou echt, of blijft ‘ie virtueel? Marco Ezendam van de firma Reden voert tijdens de High Tech Equipment Engineering conferentie de virtuele engineer mr. Reves ten tonele, ter lering en vermaak. Wat mr. Reves komt doen? Marco geeft hem een sleutelrol om ontwerpregels hanteerbaar te maken binnen de organisatie van de machinebouwer.

Ezendam weet waarover en over wie hij het heeft. Met zijn bedrijf heeft de simulatiespecialist in heel wat projecten de moeilijke relatie tussen ontwerpparameters en productperformance tot leven gebracht. Wie er bij is op 1 februari neemt er veel van mee, ten gunste van de eigen beroeps- en bedrijfspraktijk.

Uniek

Het High Tech Equipment Engineering event is volgens organisator FHI uniek in zijn soort. Er gebeurt heel veel in Nederland dat hightech of mechatronica wordt genoemd, maar geen enkele activiteit legt de verbinding tussen technologiecomponenten, systeemintegratie, design, engineering, applicatie en de tooling om dat proces werkelijk te realiseren. Als je doorbraaktechnologie te verkopen hebt, in hardwarecomponenten of in softwaresystematiek, hoe krijg je dat dan in een applicatie toegepast, daar waar men gewend is aan andere, meer traditionele, conventionele techniek?

Daar heb je de hulp bij nodig van optimaliserings- en engineeringssoftware, soms ook bibliotheken die open staan voor jouw oplossing. Het is het geavanceerde domein van de HTEE-dag op 1 februari in het NBC in Nieuwegein.
Kijk hier voor meer informatie

bron: FHI

Foto's:

virtueel testen

© Aandrijvenenbesturen.nl