VLIJMEN, 12 december 2010 16:50

Sentech behaalt ISO TS certificaat

Sentech Sensor Technology heeft onlangs het ISO/TS 16949 certificaat behaald. Dit certificaat is een ISO- technische specificatie die de Amerikaanse (QS-9000), Duitse (VDA6.1), Franse (EAQF) en Italiaanse (AVSQ) automotive kwaliteitssystemen verenigt.

Deze certificering is een vereiste in de automotive industrie waaraan Sentech Sensor Technlogy sensoren levert. Aangezien veiligheid de hoogste prioriteit heeft, staat kwaliteit in deze branche voorop.  

Samen met ISO 9001 stelt ISO/TS 16949 de kwaliteitseisen voor ontwerp, ontwikkeling, productie, installatie en serviceverlening op voor automotive gerelateerde producten. ISO/TS 16949 is ontwikkeld door de International Automotive Task Force (IATF), in nauwe samenwerking met de International Organization for Standardization (ISO). De IATF is een internationaal samenwerkingsverband van grote motorvoertuigfabrikanten.

Regelmatige beoordelingen worden uitgevoerd en hierdoor wordt het kwaliteitszorgsysteem van Sentech Sensor Technology voortdurend bewaakt en verbeterd. Dit vergroot de betrouwbaarheid van de interne bedrijfsprocessen, zodat voldaan kan worden aan de eisen van de klant en de algehele bedrijfsprestaties worden verbeterd. Ook wordt daardoor de motivatie en inzet van de medewerkers gewaarborgd, alsmede het inzicht in de verantwoordelijkheid die zij dragen met betrekking tot het verbeteren van de kwaliteit.

bron: Sentech

Foto's:

sentech

© Aandrijvenenbesturen.nl