Laatste nieuws:

GELDROP, 5 december 2010 22:13

Online kennisbank van Materials Engineering

De online kennisbank van Materials Engineering is gerealiseerd en zal binnenkort online staan. Het is een initiatief van Bureau Bosman met als belangrijkste doelen: kennisuitwisseling en verkoopbevordering

'
1/1

De Materials Engineering kennisbank is een gespecialiseerde index van toepasbare wetenschappelijke informatie voor producttechnologie, materiaaltechnologie en ontwerptechnologie. Deze online index is verweven met de website van Materials Engineering http://www.materialsengineering.nl/. In de kennisbank kunnen bedrijven hun white-papers en informatieve artikelen aanbieden. Hierin wordt  de toepasbaarheid toegelicht van verschillende technologieën en materialen in productontwikkelingsprocessen en productieprocessen. Dit medium is een online marketingtool waarmee bedrijven kennis kunnen uitwisselen en hun sales kunnen laten groeien.

Zoek en vind

De kennisbank verschaft bedrijven een bron van kennis die toe te passen is in hun dagelijkse activiteiten gericht op het productontwikkelingsproces en/ of het productie proces. Het werkt op basis van 3 simpele principes: 1) zoek 2) vind 3) download.

De kennisbank is opgebouwd uit verschillende categorieën waarin de artikelen geplaatst worden, waardoor het zoeken vereenvoudigd en verhoogd wordt. Lezers van de artikelen worden door 'teasers' geprikkeld om door te lezen en vinden snel de informatie die ze nodig hebben. indien het artikel aansluit bij hun interesse veld of probleem dan kunnen ze het artikel kosteloos downloaden. Het wordt automatisch naar het opgegeven e-mail adres toegestuurd.

Laagdrempelig

Bedrijven, kennisinstituten en overheidsinstellingen kunnen op deze wijze voorzien in een extra laagdrempelig medium, waarmee zij - naar gelang hun mission statement -  beter in staat kunnen zijn om hun doelen te behalen. Voor de een betekent dat kennisuitwisseling bevorderen, met als resultaat het behouden en verbeteren van het kennisniveau. Voor de ander betekent het doelgericht inzicht verkrijgen in de markt, wat de resultaten in kwalitatieve en meetbare sales positief kan beïnvloeden.

bron: Bureau Bosman

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Rollon Lineairtechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Pilz Nederland

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (20)

5 april 2017 - 's-Hertogenbosch - Brabanthallen
Automation 2017
11 april 2017 - Rotterdam - Ahoy
Maintenance NEXT
19 april 2017 - Den Haag, World Forum
International Robotics Week
24 april 2017 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe
9 mei 2017 - Eindhoven - Evoluon
Safety Event 2017
9 mei 2017 - Gorinchem - Evenementenhal
Maritime Industry 2017
9 mei 2017 - Hengelo - Thales
Virtual reality training & simulatie in de industrie
30 mei 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
Electronics & Applications

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden