ZWOLLE, 24 november 2010 15:06

Duursma opent ParkerStore in Zwolle

Parker Hannifin Nederland en Duursma W&O hebben een overeenkomst gesloten om de huidige samenwerking verder uit te bouwen. Parker is actief in de markt van aandrijving, besturing en procesbeheersing, met handelsmerknamen als Ermeto, Legris, Transair, Rectus, Origa en Domnick Hunter. Duursma W&O vertegenwoordigt al een aantal van deze merken en beide partijen zien veel voordelen in een verdergaande samenwerking.

De overeenkomst voorziet in levering van de Parker productgroepen hydrauliek, pneumatiek, filtratie, slangen, koppelingen en instrumentatie. De componenten zullen door Duursma W&O worden geleverd aan (key)accounts en eindgebruikers in de (proces)industrie, transportsector, bouw en logistiek.

Met ingang van 1 januari 2011 kunnen klanten op iedere vestiging van Duursma W&O Parker producten bestellen, waarbij er een lokaal georiënteerde voorraad wordt aangehouden. Daarnaast zal er een ParkerStore geopend worden in de vestiging Zwolle. Duursma W&O ParkerStore is een one-stop-shop met een voorraad onderdelen voor vervanging, reparatie en revisie voor de industriële markt. Het assortiment bestaat uit flexibele slangen voor hydraulische en pneumatische toepassingen, slangassemblages, koppelingen, fittingen, filters, hydrauliekpompen, hydrauliekmotoren, persluchtleidingen en accessoires.
Slangen en koppelingen worden in de werkplaats van de Duursma W&O ParkerStore in alle gewenste diameters en lengtes geassembleerd. Dit gebeurt terwijl de klant wacht. Indien nodig, worden de slangen geleverd met certificaat. De Duursma W&O ParkerStore wordt hiermee toegevoegd aan het snel groeiende Nederlandse ParkerStore netwerk.

Duursma W&O ParkerStore Zwolle is gevestigd op het industrieterrein Marslanden F, direct gelegen aan de ringweg van Zwolle (Zuid). Duursma W&O ParkerStore is gevestigd aan Voltastraat 5a, 8013 PM  Zwolle.

bron: Parker Hannifin

Foto's:

parkerstore

© Aandrijvenenbesturen.nl