Laatste nieuws:

VEENDAM, 12 november 2010 10:24

Variass neemt ontwikkel- en productie-activiteiten over van Avel

Variass Electronics uit Veendam, toeleverancier van industriële-elektronicaproducten, neemt per 1 januari 2011 de ontwikkel- en productie-activiteiten overnemen van Avel in Kolham

'
1/1
Avel. is samen met het in hetzelfde gebouw gevestigde AP Nederland, onderdeel van Dool Industries, een familiebedrijf met activiteiten in verschillende industrieën. Avel levert aan verschillende bedrijven binnen de groep en daarbuiten, maar gezien de technologische ontwikkelingen en de daarmee gepaard gaande specialisatie, heeft de directie besloten om voor het bedrijf en de medewerkers aansluiting te zoeken bij Variass, een gerenommeerde specialist op dit terrein. Variass zal in de toekomst de bedrijven van Dool Industries blijven toeleveren en gezamenlijk zal gezocht worden naar verdere innovatie en kwaliteitsverbetering. De door Variass overgenomen activiteiten zullen in Veendam worden ondergebracht.

 

Variass, met vestigingen in Leeuwarden en Veendam, heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld van assembleur naar producent en systeemtoeleverancier, waarbij er intensief samengewerkt wordt met de opdrachtgever. Daarbij gaat het om oplossingen op het gebied van ontwikkeling, engineering, productie en assemblage van hoogwaardige klantspecifieke elektronische en mechatronische producten en systemen. Variass werkt voor regionale, nationale en internationale professionele klanten in onder andere de marktsegmenten: defensie, medisch en industrie. Het gaat hierbij om maatwerk, waarbij de diversiteit en complexiteit hoge eisen stellen op zowel het technologische als logistieke vlak. Variass heeft naast ISO en marktgerichte certificeringen een eigen kwaliteitssysteem ontwikkeld dat verder gaat dan de standaard kwaliteitsnormen: 'Variass Connected'.

 

bron: Variass

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Bege Aandrijftechniek BV

Rollon Lineairtechniek BV

Rotero Holland bv

Pilz Nederland

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (19)

23 oktober 2017 - Aken, RWTH
Optics Week
24 oktober 2017 - Gorinchem, Evenementenhal
Recycling 2017
31 oktober 2017 - Gorinchem - Evenementenhal
Metavak 2017
7 november 2017 - Rotterdam - Ahoy
Europort
8 november 2017 - Bad Salfzuflen (D), Messezentrum
FMB
8 november 2017 - Assen, TT-Hall
Main Industry
9 november 2017 - Nieuwegein, De Kom
Master of Safety
14 november 2017 - Utrecht, Jaarbeurs
Smart Homes & Intelligent Building

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden