Laatste nieuws:

ARNHEM, 7 november 2010 15:40

Tweede Energiedag MKB Krachtcentrale

Op 30 november organiseren innovatienetwerk Syntens en NCSI de tweede Energiedag MKB Krachtcentrale. Deze energiedag vindt plaats op een bijzondere locatie: het voormalig hoogspanningslab van de Kema in Arnhem. Deelnemers worden deze dag getrakteerd op een energieboost.

Jan Bommerez: zelfvertrouwen, moed en teamwerk'
Jan Bommerez: zelfvertrouwen, moed en teamwerk
1/1

Het programma van deze Energiedag omvat onder meer sprekers als Jan Bommerez en Herman Wijffels en vierentwintig workshops waar deelnemers vrij aan kunnen deelnemen. Robbert-Jan Brouwer, directeur Reewoud Energietechniek, bezocht vorig jaar de Energiedag: "Ik voelde er de energie". Wim Swier, directeur Food Connect heeft het nog steeds over "pure inspiratie!"

Een van de sprekers is Jan Bommerez. Hij is Vlaming van geboorte en woont sinds 1995 in Californië. Hij is regelmatig in Nederland voor sprekersopdrachten voor congressen en voor bedrijven zoals Philips, Rabobank en Xerox. Bommerez is hoofdauteur van de bestseller ‘Flowen de Kunst van het Zakendoen' met meer dan 40 000 lezers. Het boek stond in zijn eerste jaar wekenlang in de top 10 van de zakelijke boeken. Het is vooral gericht op verkopers, ondernemers en leidinggevenden maar het wordt ook buiten de zakelijke wereld gelezen. Jan Bommerez spreekt het liefst over het aanboren van extra menselijk potentieel, over zaken zoals zelfvertrouwen, moed en over teamwerk.

Relaties

Spreker Herman Wijffels bekleedde tijdens zijn loopbaan diverse functies, waaronder voorzitter van de hoofddirectie van de Rabobank, voorzitter van de Sociaal-Economische Raad (SER) en Nederlandse bewindvoerder bij de Wereldbank in Washington. Momenteel is hij co-voorzitter van Worldconnectors en hoogleraar ‘duurzaamheid en maatschappelijke verandering' aan de Universiteit Utrecht. Wijffels wordt door sommigen ‘de beste premier die Nederland nooit had' genoemd. Hij staat deze dag voor het werken aan een verbeterde kwaliteit van relaties (mens/mens en mens/aarde).

Vitaal en succesvol

Aan de twintig workshops die op het programma staan, kunnen deelnemers vrij deelnemen. Ze kunnen ervaren hoe ze zaken in het bedrijf in gang kunt zetten. In de verschillende ruimtes van het hoogspanningslab komen onder meer oordelen en waarnemen, succesvol netwerken, leiderschap, de vitaliteit van ondernemingen, maar ook slimmer werken en social media aan de orde. Op de website www.mkbkrachtcentrale.nl vinden belangstellenden een compleet overzicht van workshops en korte, praktijkgerichte trainingen.

Verkiezing ‘slimste' bedrijf van het jaar

Tijdens de energiedag wordt ook de winnaar van de verkiezing van het ‘slimste' bedrijf van het jaar bekend gemaakt. In de vakjury zitten onder andere de voorzitter van de SER, dr. A.H.G Rinnooy Kan, voorzitter van MKB Nederland drs. L.M.L.H.A. Hermans en voormalig lid van het InnovatiePlatform M. Usta.

Meer informatie

Op http://www.mkbkrachtcentrale.nl is meer informatie te vinden over de Energiedag, over de sprekers en de workshops. De toegangsprijs bedraagt € 99.  Deelnemers ontvangen na afloop het boek ‘Kun je een rups leren vliegen?'van Jan Bommerez.  De Energiedag wordt georganiseerd door Syntens en NCSI in het kader van de MKB Krachtcentrale.

MKB Krachtcentrale

De MKB Krachtcentrale verbindt mensen en zet ze in hun kracht. Mensen zijn de kern van een organisatie. Benut hun vakmanschap en denkkracht om te innoveren en een hogere productiviteitsgroei te realiseren. In de MKB Krachtcentrale kunnen adviseurs hun ervaringen met slimmer werken in de etalage zetten en kennis delen.

bron: Syntens

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rollon Lineairtechniek BV

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Pilz Nederland

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (29)

6 september 2017 - Den Haag
10 jaar Platform Schone Scheepvaart
12 september 2017 - Hilvarenbeek, Hilvaria Studio’s
AluminiumNext
13 september 2017 - Garching (D), FZG, TU München
7th International Conference on Gears 2017
19 september 2017 - Hardenberg - Evenementenhal
Technische Industriële Vakbeurs
21 september 2017 - Vianen, Pilz Nederland
Vrouwen in de techniek
28 september 2017 - Barneveld, Midden Nederland Hallen
Business Software Event 2017
3 oktober 2017 - Maarssen, De Fabrique
Engineering in Food and Beverage
4 oktober 2017 - Eindhoven, Van der Valk Hotel
Software-Centric Systems Conference

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden