ZUTPEN, 31 oktober 2010 14:31

Samenwerking Oosterberg en Omron officieel van start

Oosterberg en Omron gaan samenwerken. Het artikelbestand van Omron is opgenomen, de voorraad is aangelegd en de mensen van Oosterberg zijn door Omron getraind. Alle ingrediƫnten zijn aanwezig voor een succesvolle samenwerking.

Omron Electronics is de Nederlandse verkoopvestiging van het wereldwijd opererende Omron Corporation, opgericht in 1933 en actief op het gebied van industriële automatisering. Het bedrijf heeft ruim 35 000 medewerkers in 34 landen. Omron ontwikkelt technologisch geavanceerde industriële automatiseringsproducten en specifieke toepassingsoplossingen voor elke bedrijfstak. Het gaat daarbij om besturingssystemen, sensoren en schakelaars voor detectie en veiligheid, regel- en meetcomponenten, aandrijvingen en motion control, elektromechanische componenten, barcodeleesapparatuur en RFID-tags.  Het hoofdkantoor van Omron Corporation is gevestigd in Kyoto, Japan. Omron Industrial Automation Europe beschikt over eigen ontwikkelings- en productiefaciliteiten en verleent lokale gebruikersondersteuning in alle Europese landen, het Midden-Oosten en Afrika. In Nederland heeft Omron vestigingen in Hoofddorp en Den Bosch.

Oosterberg is als distributeur continu op zoek naar een breder en beter assortiment. Met Omron wordt het mogelijk om meer industrieel georiënteerde producten te leveren. Dankzij een intern opleidingsplan en goede voorraad kunnen beide bedrijven elkaar optimaal versterken.

bron: Oosterberg

Foto's:

Omron

De fabriek van Omron in Kyoto in de jaren veertig. Hier werd na WOII het hoofdkantoor gevestigd.

© Aandrijvenenbesturen.nl