ARNHEM, 17 oktober 2010 21:56

Sportieve start T&U Manifestatie Nevat

De maakindustrie draait door. De titel van de elfde T&U Manifestatie met als onderliggende subtitel ‘innoveren, combineren en demarreren'. Met 250 deelnemers aan het congres mag de organisatie, Nederlandse vereniging algemene toelevering, Nevat, wederom terugkijken op een geslaagd evenement op het sportcentrum Papendal in Arnhem.

Nevat-voorzitter John Berghmans presenteerde in zijn openingswoord de resultaten van de meest recente conjunctuurmeting onder de leden van de Nevat.  ‘En deze zijn positief. Er is duidelijk sprake van herstel en stijgende vraag. De groei en de omzet geven percentages aan van tussen de 15 en 25 procent. We zien overigens ook een essentiële wijziging in het klantgedrag. De vraag naar een grotere flexibiliteit scoort hoog (65 procent) in ons onderzoek.'

Bike challenge 

Hiervoor toonde Berghmans zich van zijn sportieve kant door samen met Nevat-directeur Theo Koster dit evenement officieel te openen door de bike challenge - virtueel wielrennen op computrainers - te doen. Topsporter en veldrijder Maarten Nijland was deze dag aanwezig om dit te begeleiden.

bron: Vraag en Aanbod

Foto's:

tu

Onder toeziend oog van veldrijder Maarten Nijland strijden Nevat-voorzitter John Berghmans (links) en Nevat-directeur Theo Koster om de sportieve eer.

© Aandrijvenenbesturen.nl