Laatste nieuws:

UTRECHT, 14 oktober 2010 16:25

Vakbeurs Aandrijftechniek vierde derde lustrum

De vakbeurs Aandrijftechniek beleefde dit jaar zijn derde lustrum. Om de 15de editie te vieren werden de afgelopen editie enkele bedrijven bedankt voor hun jarenlange deelname aan de vakbeurs.

'
1/1

Projectmanager Martijn Beckers vond het heel belangrijk om deze dragende krachten een blijk van waardering te geven. 'Er zijn exposanten die al vanaf het begin van Aandrijftechniek op de beurs staan en voor deze toewijding zijn we ze heel dankbaar. De aankomende edities hopen we deze partijen te blijven verwelkomen.' 

Omzetverbetering

Het aantal bezoekers van de Industriële Week, ruim 700 exposanten verspreid over 25.000 vierkante beursvloer, van de vier beursdagen was 23000.  57 procent van deze bezoekers liet weten geïnteresseerd te zijn in de vakbeurs Aandrijftechniek. Een kwart van de beursbezoekers was op het niveau van directie/management en 56 procent was of eind- of medebeslisser. De synergie tussen de beurzen van de Industriële Week is groot. 82 procent heeft de andere beurzen, Macropak, Industry & Automation en Industrial Processing, bezocht.

Tweederde van de bezoekers van Aandrijftechniek gaat de volgende editie bezoeken. Wat daarnaast opviel is dat 43 procent van de bezoekers een omzetverbetering ziet, 34 procent denkt dat deze stabiel blijft en 23 procent houdt rekening met een verslechtering van de omzet. 

Verbreding beurs Aandrijftechniek

Martijn Beckers wil voor de volgende editie een nog completer en breder aanbod hebben. 'Aandrijftechniek staat niet stil. We willen meer diverse partijen aan de beurs binden. Hydrauliek is bijvoorbeeld een segment waar wij meer aandacht aan willen besteden. Exposanten zijn hier mee bezig en wij willen met Aandrijftechniek het platform blijven waarop deze ontwikkelingen zichtbaar zijn.'

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden