Laatste nieuws:

UTRECHT, 6 oktober 2010 22:24

Hartong Trofee gewonnen door Mahle en Pomp NL Plein

De Hartong Trofee voor beste beursstand op de vakbeurs Industrial Processing is gewonnen door Mahle en Pomp NL Plein. Dit maakte de jury bekend tijdens een feestelijke uitreiking.

Winnaars van de Hartong Trofee:  Pomp NL Plein - Marcel Meijers en  Mahle - Nil van Steeg.'
Winnaars van de Hartong Trofee: Pomp NL Plein - Marcel Meijers en Mahle - Nil van Steeg.
1/1

Mahle, gespecialiseerd in industrial filtration, laat volgens de jury zien dat door de juiste inrichting van een kleine stand maximaal resultaat kan worden behaald. Het Pomp NL Plein is een samenwerkingsverband van tien leveranciers van pompen en pompsystemen.        

Beursbeleving

Juryvoorzitter Herman van Belkom, live commmunicatiestrateeg, vindt dat beide winnaars op een speciale manier hun beursbeleving voor zichzelf en bezoeker vergroten. "Mahle bewijst dat ze door de juiste manier van kleurgebruik, presentatie en standbemanning met een kleinere stand het beste uit hun beursbezoek kunnen halen. Het bedrijf en de stand is jong, dynamisch, fris en straalt een drive uit. Het Pomp NL Plein, georganiseerd door het vakblad Pomp NL, laat voor de zevende keer zien dat samenwerking tussen dezelfde leveranciers niet verkeerd hoeft uit te pakken. Ze durven te delen. Wat zij neerzetten is volgens de jury de toekomst voor beurzen."

Nil van Steeg van Mahle is er trots op dat ze dit met een jong team heeft bereikt. "Mahle staat voor perfectie, precisie en passie en het winnen van de Hartong Trofee bevestigt dat we dit ook uitstralen. Marcel Meijers van Pomp NL bedankt de deelnemers van het plein. "De kracht van het collectief heeft ons sterk gemaakt."

Over de Hartong Trofee

De Hartong Trofee is een initiatief van de Machevo en Bulk Vereniging en wordt al sinds 1978 uitgereikt. De trofee is genoemd naar wijlen de heer F.L. Hartong, voorzitter van de Vereniging Machevo en grondlegger van de toenmalige Machevo beurs (tegenwoordig Industrial Processing). De wisseltrofee is een kunstwerk ontworpen door beeldend kunstenaar Nico van Lierop.

bron: Industriële Week

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (12)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden