Laatste nieuws:

DEN HAAG, 3 oktober 2010 13:19

Siemens PLM Software zoekt nieuwe technostarter

Siemens PLM Software is op zoek naar een technostarter, waarbij het gebruik van PLM Software van onderscheidend belang is voor de opstart van je bedrijf.

'
1/1

Siemens PLM Software begon in 2008 met een nieuw programma waarin een jonge startende ondernemer de mogelijkheid heeft om een jaar lang gratis CAD en/of andere PLM software te gebruiken. Hiermee wordt het voor jonge starters mogelijk CAD/CAM-, CAE- en PDM-software in te zetten voor een succesvolle ontwikkeling van producten. In 2008 werd een technostarter van de Universiteit Eindhoven geselecteerd: Fistuca. In 2009 waren er twee technostarters: Mobitecture en Dual Inventive.
Mobitecture ontwikkelt hoofdzakelijk producten op het gebied van mobiliteit. Het bedrijf maakt binnen Solid Edge vooral gebruik van de surfacing- en visualisatiemogelijkheden. Naast eigen producten ontwerpt Mobitecture ook in opdracht van externe opdrachtgevers.
Dual Inventive ontwikkelt en produceert sinds 2006 technologische producten die het werken aan de Railinfra veiliger en efficiënter maken.

Stimulering

Het programma draagt bij aan stimulering van het innovatieve klimaat in de Benelux. Siemens PLM Software biedt goede software, ook voor startende ondernemers. Voor hen is het altijd een hele grote investering. De geselecteerde starter is te volgen op www.siemens.nl/plm waar zij maandelijks hun ervaringen delen.

De selectie van een nieuwe starter gebeurt in december 2010. Tot 1 december hebben starters de mogelijkheid zich aan te melden met een motivatie via: info.benelux.plm@siemens.com.

bron: Siemens PLM Software

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden