Laatste nieuws:

GORINCHEM, 11 augustus 2010 15:54

Elektro Event Gorinchem gaat niet door

De organisatie van Evenementenhal heeft besloten om het Elektro Event Gorinchem geen doorgang te laten vinden. Elektro Event Gorinchem stond gepland voor 7 en 8 september 2010.

'
1/1
"In het najaar van 2009 werd vanuit de branche een sterk signaal afgegeven aan Evenementenhal om de elektrotechnische branche te blijven bedienen in de regio Zuid-, West- en Midden-Nederland", zegt beursorganisator Marit Rothman. "Ook werd de vraag gesteld of wij als organisatie een andere invulling konden geven aan de voormalige Elektro Vakbeurs Gorinchem. In nauwe samenwerking met diverse commerciële partijen andere organisaties uit de branche hebben we Elektro Event Gorinchem opgezet", aldus Rothman.

Toezeggingen bleven uit

"In de opstartfase hebben we met tal van partijen om tafel gezeten om het event inhoudelijk vorm te geven. Deze partijen gaven aan het event te willen ondersteunen in de vorm van deelname of op enige andere wijze medewerking te verlenen aan het event.

Naarmate de tijd vorderde, bleven deze toezeggingen echter uit of werden zelfs teruggenomen. Investeren in branches door optimaal te faciliteren en te ontzorgen is de missie van Evenementenhal. Als blijkt dat potentiële exposanten de geboden kansen niet willen benutten is het voor Evenementenhal niet zinvol om een elektrotechnisch evenement te organiseren. Daarom ziet Evenementenhal op dit moment helaas geen mogelijkheden om dit event doorgang te laten vinden."

Oriënteren

Ondanks deze tegenslag blijft Evenementenhal zich oriënteren op dit vakgebied. Zodra er nieuwe behoefte ontstaat vanuit de markt om opnieuw een platform te creëren voor elektrotechniek, gaat de organisatie daarmee aan de slag.

De markt elektrotechniek wordt ook bediend vanuit de locatie Hardenberg. Dit jaar vindt daar de 11e editie plaats van de Elektro Vakbeurs. .

 

bron: Evenementenhal

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Bege Aandrijftechniek BV

Pilz Nederland

Rollon Lineairtechniek BV

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (19)

23 oktober 2017 - Aken, RWTH
Optics Week
24 oktober 2017 - Gorinchem, Evenementenhal
Recycling 2017
31 oktober 2017 - Gorinchem - Evenementenhal
Metavak 2017
7 november 2017 - Rotterdam - Ahoy
Europort
8 november 2017 - Bad Salfzuflen (D), Messezentrum
FMB
8 november 2017 - Assen, TT-Hall
Main Industry
9 november 2017 - Nieuwegein, De Kom
Master of Safety
14 november 2017 - Utrecht, Jaarbeurs
Smart Homes & Intelligent Building

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden