LEUSDEN, 2 juli 2010 22:27

'Build Your Own Plant' of ' Build Your Own Robot' (video)

Industriële automatisering kun je verbeelden en beleven. Op HET Instrument 2010 gaan bezoekers dat meemaken. Het eerder al aangekondigde spel ‘Build Your Own Plant’ is uitontwikkeld en getest. Een animatiefilmpje is hieronder te zien.

De twintig leveranciers/standhouders waar straks op de beurs speelkaarten kunnen worden opgehaald zijn ook bekend: Wonderware, Honeywell, Pepperl+Fuchs, Vierpool, LumaSense Technologies, Elscolab, Parker Hannifin, Grow Technology, Egemin, Testo, HVL, ASAP, Flowserve, KROHNE, HIMA, Inventech, Panasonic, SAMSON en NMI.

Robot 

Er komt zelfs een tweede spel: Build Your Own Robot. Lego Mindstorms heeft twintig robotbouwkits beschikbaar gesteld. Twaalf daarvan gaan op de beurs gebruikt worden om wedstrijden te spelen. Wie bij de hieraan deelnemende leveranciers/exposanten langs geweest is, heeft de kans wedstrijdspeler te worden en een robot te winnen. Snel jouw robot afbouwen en installeren om tegen drie anderen in de strijd te treden en de tegenspeler uit te schakelen. De tijd telt. Wie de snelste is wint een robot om mee te nemen naar huis. Het kind in de mens sterft nooit, zeker niet bij de instrumenttechneut.

 

bron: FHI

Foto's:

robot

© Aandrijvenenbesturen.nl