Laatste nieuws:

GEEL (B), 2 juli 2010 22:19

tbp electronics gecertificeerd voor ruimtevaartindustrie

tbp electronics, een in de Benelux gevestigde aanbieder van Electronics Manufacturing Services (EMS) en end-to-end oplossingen voor de levenscyclus van printkaarten, is onderscheiden met het EN9100-kwaliteitscertificaat voor de lucht- en ruimtevaartindustrie.

tbp in Geel (B)'
tbp in Geel (B)
1/1

De EN9100-certificering wordt internationaal erkend en bevestigt dat de productie- en bedrijfssystemen van tbp electronics voldoen aan de kwaliteitsnormen op het gebied van lucht- en ruimtevaart. De EN9100-norm, die gebaseerd is op de ISO 9000-eisen, is zowel van toepassing op de civiele als op de militaire luchtvaartindustrie en voor alle luchtvaartfabrikanten is het een eerste vereiste dat hun leveranciers in bezit zijn van het EN9100-certificaat.

Strenge normen 

"De EN9100-certificering is een beloning voor de strenge normen die we in de EMS-industrie stellen en een belangrijke mijlpaal in ons strategisch plan om een succesvolle lucht- en ruimtevaartportfolio te ontwikkelen," zegt Bart Cox, director business development van tbp electronics Belgium. "Met onze heldere focus en expertise in de assemblage van complexe en diverse end-to-end elektronica, waarvoor we nu al een groot aantal opdrachtgevers hebben die betrokken zijn bij medische en veiligheidssystemen, telecommunicatie en andere hightech industrieën, zal de EN9100-certificering tbp nieuwe en interessante kansen bieden. Dankzij de EN9100-certificering worden bedrijven waarmee we eerst geen zaken konden doen, zoals Verhaert Space, Dassault Aviations en Thales Alenia Space, om er maar een paar te noemen, nu ook bereikbaar voor tbp electronics", aldus Cox.

De EN9100-certificeringsaudit werd uitgevoerd door Bureau Veritas en het aan tbp electronics toegekende EN9100-certificaat is van toepassing op de volgende activiteiten: integrated electronics manufacturing service provider (EMS), waaronder design, inkoop van componenten, protoseries, volumeproducties, configuration management, testen, reparaties en logistieke services voor printed board assemblies (PBA) en kastenbouw voor de ruimtevaart, medische en veiligheidssystemen, telecommunicatie en andere hightech industrieën.

bron: tbp electronics

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Pilz Nederland

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

Rollon Lineairtechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (26)

30 mei 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
Electronics & Applications
30 mei 2017 - Neurenberg - Messezentrum
Sensor+Test 2017
31 mei 2017 - Veldhoven - Koningshof
Materials 2017
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Electric & Hybrid Marine World Expo
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Marine Maintenance World Expo en Conferentie
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Autonomous Ship Technology Symposium
7 juni 2017 - Helmond, Automotive Campus
Automotive Congress 2017
13 juni 2017 - 's-Hertogenbosch
ATEX & Process Safety congres 2017

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden