ZELE (B), 6 juni 2010 22:26

Magnetrol voor tweede opeenvolgende jaar 'Trends Gazelle' in België

Al voor de tiende keer ging de redactie van het Belgische financieel-economische weekblad Trends op zoek naar ‘gazellen'; snelgroeiende bedrijven die symbool staan voor competitief ondernemerschap.

Magnetrol International  is volgens Trends een van die bedrijven in Oost Vlaanderen, in de categorie ‘grote bedrijven', die het competitieve vermogen van de streek aanzwengelen en het ondernemingsklimaat in positieve zin beïnvloeden. In de categorie 'grote bedrijven' staan de ondernemingen die een omzet van 10 miljoen euro of meer halen.

De Trends-redactie gaat daarna op basis van de gegevens in de Trends Top 100 000 - Magnetrol International staat op plaats 3915 - na welke van die bedrijven in de periode 2004 - 2008 het snelst gegroeid zijn qua omzet, personeel en cashflow.

Al sinds 1971 heeft Magnetrol International een vestiging met productie in het Oost-Vlaamse Zele. Elk jaar groeit Magnetrol en creëert hierdoor extra plaatsen op de arbeidsmarkt. Dit zijn twee belangrijke factoren waar Trends rekening mee houdt bij het benoemen van bedrijven voor hun ‘Trends Gazellen Award'.

bron: Magnetrol International

Foto's:

gazelle

© Aandrijvenenbesturen.nl