Laatste nieuws:

DEVENTER, 21 februari 2010 18:01

Vijftien sponsors voor Safety Event in april

Voor het Safety Event op 27 april hebben zich maar liefst 15 sponsors aangemeld. Het Event zal in detail ingaan op praktische vragen met betrekking tot de nieuwe Machinerichtlijn.

Safety-doctors op het Safety Event 2010'
Safety-doctors op het Safety Event 2010
1/1

Het Engineering Event Safety, georganiseerd door uitgever MYbusinessmedia, zal plaatsvinden op een nog te onthullen lokatie in het 'zuiden van het ;and' en is geheel gewijd aan de betekenis van de Machinerichtlijn in de dagelijkse praktijk. In enkele lezingen zullen veiligheidsspecialisten ingaan op de algemene vragen en problemen rond de richtlijn. Verder is gedurende de hele dag een team van 'Safety-doctors' aanwezig, die in persoonlijke consulten specifieke vragen van bezoekers zullen beantwoorden. Het gaat dan om vragen als:   

  • "Mijn bedrijf gebruikt een draaibank. Zijn er situaties denkbaar dat het toegestaan is om daarvan de deurvergrendeling te overbruggen, omdat het product anders niet te maken is?"
  • "In hoeverre ben ik als constructeur aansprakelijk voor schade veroorzaakt door het niet goed functioneren van een door mij geconstrueerde machine?"
  • "Als machinebouwer hebben wij altijd gewerkt met NEN-EN 954-1 voor onze veiligheidsfuncties. Deze norm is nog maar geldig tot eind 2011. Daarna krijgen we te maken met PL en SIL. Wat is het verschil hiertussen en wat verdient de voorkeur?"

Dankzij de enthousiaste bijdragen van 15 sponsors kan de toegangsprijs voor dit Safety Event beperkt blijven tot € 69; vroege  boekers en abonnees van de vakbladen Constructeur en a&b krijgen hierop zelfs nog korting.

Lees meer over het programma en de Safety-doctors op de website van het Engineering Event Safety 2010. Hier is tevens een aanmeldingsformulier te vinden.

bron: MYbusinessmedia

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

19 maart 2024 - Messe Stuttgart
LogiMAT
20 maart 2024 - Antwerpen
Maintenance
26 maart 2024 - de Basiliek, Veenendaal
Industrial Ethernet event
26 maart 2024 - Brussels Expo
Machineering
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden