Laatste nieuws:

VEGHEL, 10 februari 2010 23:36

Vanderlande Industries levert postsorteersystemen aan Koreaanse Post

Vanderlande Industries heeft samen met zijn Koreaanse partner Daesung het contract toegekend gekregen voor de levering van twee Crosssorter-pakket- en postsorteersystemen aan Korea Post in Zuid-Korea. Dit is de eerste keer dat het bedrijf dergelijke systemen verkoopt in Azië.

'
1/1

De order is voor het postkantoorproject Bu-Pyeong van Korea Post en werd binnengehaald na een openbare aanbestedingsprocedure. De verkoop is nu bevestigd, na de aankondiging van Korea Post dat Vanderlande Industries het technische evaluatieproces met succes had doorlopen. Het project in Zuid-Korea is vooral belangrijk omdat dit de eerste van acht aanbestedingen is voor projecten die Korea Post voor de komende jaren op de planning heeft staan.

De Crosssorter is een zeer flexibele oplossing voor het verwerken van gemengde stromen kleinere en grotere poststukken en exprespakketten. De flexibiliteit en capaciteit van het systeem zijn optimaal door het gebruik van twee crossbelts. Deze crossbelts kunnen onafhankelijk van elkaar losse voorwerpen vervoeren, of samen grotere pakketten verplaatsen. 

Lineaire motoren

Dankzij de slijtvaste lineaire motoren is het energieverbruik van het systeem laag en het onderhoud eraan minimaal. De twee banden zorgen voor ingebouwde redundantie voor een ononderbroken gebruik. De vlakke crossbelts van de Crossorter zorgen voor optimale transportmogelijkheden voor voorwerpen in allerlei vormen en maten. Bovendien is het sorteerproces bijzonder nauwkeurig en betrouwbaar.

Het Bu-Pyeong-project voor Korea Post bestaat uit twee Crosssorter-systemen met een totale capaciteit van 20.000 pakketten per uur, 10 aanvoerlijnen, 78 spiraaluitgangen en één feedbacklijn (die wordt geleverd door Daesung). Verder omvat de order een FSC Equipment Controller voor de bediening van de transportbanden en sorteerapparatuur, apparatuur voor het scannen, telecoderen en handmatig coderen, en een bestemmingsserver (die wordt geleverd door Daesung).

bron: Vanderlande Industries

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Rollon Lineairtechniek BV

Bege Aandrijftechniek BV

Pilz Nederland

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (19)

23 oktober 2017 - Aken, RWTH
Optics Week
24 oktober 2017 - Gorinchem, Evenementenhal
Recycling 2017
31 oktober 2017 - Gorinchem - Evenementenhal
Metavak 2017
7 november 2017 - Rotterdam - Ahoy
Europort
8 november 2017 - Bad Salfzuflen (D), Messezentrum
FMB
8 november 2017 - Assen, TT-Hall
Main Industry
9 november 2017 - Nieuwegein, De Kom
Master of Safety
14 november 2017 - Utrecht, Jaarbeurs
Smart Homes & Intelligent Building

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden