Laatste nieuws:

HOUTEN, 20 januari 2010 16:58

Metaalunie met bijna 150 bedrijven op ESEF

Op 9, 10, 11 en 12 maart presenteert een groot aantal Metaalunieleden zich op de ESEF 2010, de vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden en engineering. 50 deelnemende bedrijven doen dit via het Metaaluniecollectief, dat verdeeld over zes eilanden zo'n 1500 vierkante meter groot is. Daarnaast neemt een nog groter aantal Metaalunieleden individueel deel aan de beurs.

Michael van Straalen: "Denk na over de toekomst". '
Michael van Straalen: "Denk na over de toekomst".
1/1

Metaalunievoorzitter Van Straalen gaf bij de persconferentie over de ESEF aan dat gezien de grote belangstelling, ondernemers momenteel behoefte hebben aan enerzijds klanten en prospects en anderzijds nieuwe technieken en innovatieve ideeën, die zij als deelnemer respectievelijk bezoeker op de ESEF hopen te vinden.

 Netwerkmomenten 

Er blijkt bij de deelnemers - naast de regionale beurzen -  behoefte aan een brede tweejaarlijkse beurs op het gebied van toeleveren en uitbesteden. Volgens de voorzitter van de Metaalunie is de ESEF meer dan een beurs. De ESEF heeft een omlijstend programma dat voorziet in interessante netwerkmomenten en een kenniscentrum met een katalyserende werking voor innovatie en wordt ervaren als oriënteringsmanifestatie. De combinatie met de Techni-Show biedt daarnaast een duidelijke meerwaarde. ESEF en Techni-Show samen geven daarmee een presentatie van maken of laten maken.

Happy hour

Tijdens de beurs organiseert de Metaalunie op 11 maart in de namiddag haar netwerkbijeenkomst ‘het Metaalunie Happy Hour', waarvoor Van Straalen iedereen van harte uitnodigt.

Veel exposerende bedrijven hopen zich op de ESEF, nu het ondernemersklimaat zich lijkt te gaan herstellen, te manifesteren richting klanten en potentiële klanten. De voorzitter van de Metaalunie wijst er in dit verband op dat een beurs als deze voor ondernemers een uitgelezen mogelijkheid is om opnieuw tot keuzes te komen en na te denken over de toekomst van het bedrijf. En dat is zeker in deze toch nog wat onzekere economische tijd een must; strategie bepalen en weten waar je op af koerst. Van Straalens' advies aan beursdeelnemers en -bezoekers is dan ook: zoek collega-ondernemers op, leg contacten, doe inspiratie op en denk vooral na over de toekomst.

bron: Koninklijke Metaalunie

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

Rollon Lineairtechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

Pilz Nederland

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (21)

28 maart 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
RailTech 2017
5 april 2017 - 's-Hertogenbosch - Brabanthallen
Automation 2017
11 april 2017 - Rotterdam - Ahoy
Maintenance NEXT
19 april 2017 - Den Haag, World Forum
International Robotics Week
24 april 2017 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe
9 mei 2017 - Eindhoven - Evoluon
Safety Event 2017
9 mei 2017 - Gorinchem - Evenementenhal
Maritime Industry 2017
9 mei 2017 - Hengelo - Thales
Virtual reality training & simulatie in de industrie

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden