Laatste nieuws:

AMSTERDAM, 17 januari 2010 00:00

Hannover Messe: focus op innovatie, efficiëntie en duurzaamheid

Het duurt nog even, maar de Deutsche Messe is al volop bezig met de voorbereidingen van de Hannover Messe 2010. Dit grote industriële evenement wordt gehouden van 19 t/m 23 april. De verwachtingen van de organisatie zijn erg positief. Er zijn evenveel bedrijven vertegenwoordigd op de beurs als andere jaren. Ze willen deze beurs ondanks de slechte economische situatie toch niet missen. De organisatie verwacht ook eenzelfde aantal bezoekers als 2008. Het jaar 2009 trok 14% minder bezoekers, dit denkt de Messe te kunnen wijten aan de crisis.

'
1/1

Innovatie, efficiëntie en duurzaamheid worden gezien als de belangrijkste speerpunten voor de verschillende deelbeurzen. Net als andere jaren zijn er ook dit jaar weer enkele wijzigingen. Zo valt de deelbeurs Aandrijftechniek af, maar komen er twee nieuwe deelbeurzen: Mobilitec en CoilTechnica.

Mobilitec

Elektrische voertuigtechnologie is van groot belang voor veel industriële leveranciers. De combinatie van duurzame energie en mobiliteitsinnovaties zullen CO2-vrije voertuigen mogelijk maken. Ontwikkelaars, leveranciers en gebruikers zullen tijdens deze deelbeurs de innovaties en trends tonen op het gebied van alternatieve brandstoffen en voertuigen.

CoilTechnica

De focus ligt hier op technologische trends en thema's met betrekking tot spoelen, transformatoren en producenten van elektrische motoren. Tijdens de Messe zullen alle relevante leveranciers van elektrische engineering zich op deze deelbeurs verzamelen. Deze deelbeurs omvat de gehele productketen.

Over de Hannover Messe

De Hannover Messe verenigt negenvakbeurzen op één plaats: Industrial Automation, Energy, Power Plant Technology, Mobilitec, Digital Factory, Industrial Supply, CoilTechnica, MicroNanoTec en Research and Technology.  De centrale thema's van de Messe 2010 zijn industriële automatisering, energietechnologieën, industriële toelevering, dienstverlening en toekomsttechnologie. Italië is het partnerland van de Hannover Messe 2010.

De Messe wordt gehouden van 19 tot 23 april en is geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Er zullen rond de 6150 standhouders zijn uit 61 verschillende landen. In 2009 waren er ongeveer 21 000 bezoekers, de organisatie verwacht dat dat er dit jaar zelfs nog meer zullen zijn.

Kijk voor meer informatie en toegangskaarten op  de website van de Hannover Messe

bron: Hannover Messe

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Rollon Lineairtechniek BV

Bege Aandrijftechniek BV

Pilz Nederland

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (26)

30 mei 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
Electronics & Applications
30 mei 2017 - Neurenberg - Messezentrum
Sensor+Test 2017
31 mei 2017 - Veldhoven - Koningshof
Materials 2017
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Electric & Hybrid Marine World Expo
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Marine Maintenance World Expo en Conferentie
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Autonomous Ship Technology Symposium
7 juni 2017 - Helmond, Automotive Campus
Automotive Congress 2017
13 juni 2017 - 's-Hertogenbosch
ATEX & Process Safety congres 2017

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden