Laatste nieuws:

OOSTERHOUT, 17 januari 2010 18:56

Mocon en Maintenance Zwolle gaan niet door

In de aanloop naar de volgende editie van de beurzen Mocon en Maintenance Zwolle op 31 maart & 1 april 2010 heeft organisator easyFairs, in samenspraak met een aantal belangrijke marktspelers, besloten deze vakbeurzen niet te laten doorgaan.

'
1/1

In de aanloop naar de volgende editie van de beurzen Mocon en Maintenance Zwolle op 31 maart & 1 april 2010 heeft organisator easyFairs, in samenspraak met een aantal belangrijke marktspelers, besloten deze vakbeurzen niet te laten doorgaan."De positieve reacties die we kregen na de eerste editie in het voorjaar van 2008 bevestigden onze toenmalige analyse dat er een interessante bezoekersmarkt bestaat in deze regio van Nederland. De ruim 1500 bezoeker die we uit de noordelijke provincies in Zwolle hebben ontvangen, hebben we quasi niet zien verschijnen op de Mocon edities in 's-Hertogenbosch", aldus Philippe Willegems - Business Unit Manager bij easyFairs.

Economisch klimaar veranderd 

Twee jaar later is het economisch klimaat evenwel anders gekleurd. De gevolgen van de crisis laten zich voelen, ook in de wereld van de discrete produktieautomatisering en daardoor in de belangrijkste afneemmarkten van aandrijftechniek en motion control applicaties. Na evaluatie is gebleken dat er momenteel te weinig draagkracht en garanties bestaan om in 2010 het succes van 2008 te herhalen.

Het management van easyFairs heeft daarom besloten om de volgende editie van easyFairs® Mocon en Maintenance Zwolle uit te stellen en zich volledig te richten op Mocon 2011 in 's-Hertogenbosch.

Overleg met FEDA 

Deze strategische beslissing is in overleg gebeurd met de branchevereniging op het gebied van aandrijf- en automatiseringtechniek FEDA. André Braakman, Directeur van de FEDA: "EasyFairs geeft met dit besluit een positief signaal naar onze leden door hen niet te laten investeren in een regionaal event waarvan de ROI in dit economisch klimaat een onzeker gegeven is.."

De volgende editie van easyFairs Mocon in 's-Hertogenbosch vindt plaats op 20 en 21 april 2011.

bron: Easyfairs

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

9 april 2024 - Nürnberg Messe, Neurenberg (D)
embedded world
9 april 2024 - Evenementenhal Gorinchem
Empack
11 april 2024 - ERIKS Kunststoffen, EDE
ERIKS Experience Day
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vison, Robotics & Motion

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden