Laatste nieuws:

OOSTERHOUT, 17 januari 2010 18:56

Mocon en Maintenance Zwolle gaan niet door

In de aanloop naar de volgende editie van de beurzen Mocon en Maintenance Zwolle op 31 maart & 1 april 2010 heeft organisator easyFairs, in samenspraak met een aantal belangrijke marktspelers, besloten deze vakbeurzen niet te laten doorgaan.

'
1/1

In de aanloop naar de volgende editie van de beurzen Mocon en Maintenance Zwolle op 31 maart & 1 april 2010 heeft organisator easyFairs, in samenspraak met een aantal belangrijke marktspelers, besloten deze vakbeurzen niet te laten doorgaan."De positieve reacties die we kregen na de eerste editie in het voorjaar van 2008 bevestigden onze toenmalige analyse dat er een interessante bezoekersmarkt bestaat in deze regio van Nederland. De ruim 1500 bezoeker die we uit de noordelijke provincies in Zwolle hebben ontvangen, hebben we quasi niet zien verschijnen op de Mocon edities in 's-Hertogenbosch", aldus Philippe Willegems - Business Unit Manager bij easyFairs.

Economisch klimaar veranderd 

Twee jaar later is het economisch klimaat evenwel anders gekleurd. De gevolgen van de crisis laten zich voelen, ook in de wereld van de discrete produktieautomatisering en daardoor in de belangrijkste afneemmarkten van aandrijftechniek en motion control applicaties. Na evaluatie is gebleken dat er momenteel te weinig draagkracht en garanties bestaan om in 2010 het succes van 2008 te herhalen.

Het management van easyFairs heeft daarom besloten om de volgende editie van easyFairs® Mocon en Maintenance Zwolle uit te stellen en zich volledig te richten op Mocon 2011 in 's-Hertogenbosch.

Overleg met FEDA 

Deze strategische beslissing is in overleg gebeurd met de branchevereniging op het gebied van aandrijf- en automatiseringtechniek FEDA. André Braakman, Directeur van de FEDA: "EasyFairs geeft met dit besluit een positief signaal naar onze leden door hen niet te laten investeren in een regionaal event waarvan de ROI in dit economisch klimaat een onzeker gegeven is.."

De volgende editie van easyFairs Mocon in 's-Hertogenbosch vindt plaats op 20 en 21 april 2011.

bron: Easyfairs

Reacties (2)

En dan een tweede soort industriele week organiseren zoals in Utrecht. Mmm dat opent financieel gezien zeker perspectieven...

Noest

19-01-2010 op 12:40

Is het niet mogelijk deze beurs samen te laten gaan met de transport en Logistiek of de Empak? Dit zijn nu alle kleine beurzen die eigenlijk net te klein zijn om aan deel te nemen, maar gezamelijk zeker een interessantere kosten/batren verhouding voor zowel exposanten als bezoekers zullen opleveren.

Nijhuis

19-01-2010 op 09:57

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

Pilz Nederland

EUCHNER (Benelux) BV

Rollon Lineairtechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (29)

26 september 2017 - Gorinchem - IMC Test & Measurement
IMC Test & Measurement Days
27 september 2017 - Coventry (UK), Windmill Village Hotel
FLIR International User Conference
28 september 2017 - Barneveld, Midden Nederland Hallen
Business Software Event 2017
3 oktober 2017 - Maarssen, De Fabrique
Engineering in Food and Beverage
4 oktober 2017 - Eindhoven, Van der Valk Hotel
Software-Centric Systems Conference
4 oktober 2017 - Rotterdam, Ahoy
Pumps & Valves / Solids
9 oktober 2017 - Amsterdam, RAI
Offshore Energy Exhibition & Conference
9 oktober 2017 - Amsterdam, RAI
Offshore Wind Conference

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden