Laatste nieuws:

DEVENTER, 26 november 2009 09:17

Onexis richt zich met dienstverlening volledig op industriële markt (+ Video)

Met Onexis heeft Rexel Nederland een derde formule toegevoegd aan de twee vertrouwde formules Rexel en Hagemeyer. Onexis legt zich volledig toe op industriële eindgebruikers, OEM's, de zelfinstallerende industrie en technische installatiebedrijven. Het bedrijf levert hierbij alle elektrotechnische materialen, technische componenten, persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen en overige MRO.

'
1/1

Door het bieden van oplossingen die zijn gericht op het optimaliseren van logistieke en inkoopprocessen verlaagt Onexis de total cost of ownership (TCO). Daarnaast levert Onexis uitgebreide kennis en advies rond industriële systemen en componenten.

Inkoop en logistiek

Voor industriële klanten bepalen product- en verwervingskosten van technische artikelen (MRO) een groot deel van de totale productiekosten. Onexis analyseert de totale inkoop- en logistieke processen van deze artikelen. Gespecialiseerde teams beoordelen de goederenstromen, het voorraadbeheer en bijzonderheden van de verbruiksartikelen. Onexis bespaart verbruikskosten voor klanten door op type producten voorstellen tot rationalisatie te doen. Ook zorgt de gecombineerde inkoopkracht van Rexel Nederland voor aanzienlijke besparingen.

Optimalisatie

Het herinrichten en uitbesteden van het integrale voorraadmanagementsysteem en de inkoop worden volledig door Onexis verzorgd. Hierbij ondersteunt een geavanceerd e-business systeem de operationele processen bij de klant. Met duidelijke informatie en rapportages zorgt Onexis voor maximale transparantie op afgesproken KPI?s. Daarbij streeft Onexis naar flexibiliteit, heldere prijsafspraken en logistieke expertise.

Kennis en advies

Er  is een team van ervaren technische specialisten samengesteld, dat landelijk onder de naam Technical Support opereert. Klanten kunnen bij dit team terecht voor alle technische uitdagingen. Naast kennis op het gebied van industriële automatisering levert Onexis uitgebreide informatie rondom beschikbare systeemcomponenten. Ook verzorgt Onexis trainingen om de toepassing van componenten te verduidelijken. Op deze manier bewerkstelligt Onexis het hoogst haalbare in zowel ontwerp als resultaat.

 

Video:

bron: Onexis

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Pilz Nederland

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Rollon Lineairtechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (26)

30 mei 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
Electronics & Applications
30 mei 2017 - Neurenberg - Messezentrum
Sensor+Test 2017
31 mei 2017 - Veldhoven - Koningshof
Materials 2017
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Electric & Hybrid Marine World Expo
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Marine Maintenance World Expo en Conferentie
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Autonomous Ship Technology Symposium
7 juni 2017 - Helmond, Automotive Campus
Automotive Congress 2017
13 juni 2017 - 's-Hertogenbosch
ATEX & Process Safety congres 2017

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden