Laatste nieuws:

, 19 november 2009 05:00

Dosign Engineering promoot vrouwen in de techniek

Dosign Engineering heeft de allereerste kalender "Women in technology" samen met studentes van de TU Delft gerealiseerd. Deze is gratis verkrijgbaar voor de werktuigbouwkundige studenten van de TU Delft en wordt aangeboden aan alle opdrachtgevers van Dosign Engineering. De afgelopen 25 jaar wordt de Dosigner neergezet als een ambitieuze professional met liefde voor techniek die zelf de weg bepaalt op weg naar de top. Man én vrouw. Iets wat bijdraagt aan het succes van Dosign, maar zeker ook een positieve invloed heeft op de gehele techniekbranche.

'
1/1

Dosign Engineering heeft de allereerste kalender "Women in technology" samen met studentes van de TU Delft gerealiseerd. Deze is gratis verkrijgbaar voor de werktuigbouwkundige studenten van de TU Delft en wordt aangeboden aan alle opdrachtgevers van Dosign Engineering. De afgelopen 25 jaar wordt de Dosigner neergezet als een ambitieuze professional met liefde voor techniek die zelf de weg bepaalt op weg naar de top. Man én vrouw. Iets wat bijdraagt aan het succes van Dosign, maar zeker ook een positieve invloed heeft op de gehele techniek branche. Dosign heeft zich bewezen als het verbindend element in de techniek. In de realiteit wordt die verbinding meestal gemaakt door een mannelijke engineer. De gehele Nederlandse technische industrie is er bij gebaat dat er meer dames voor deze prachtige, uitdagende, creatieve branche kiezen. Begin 2009 werd Dosign Engineering benaderd door 2 werktuigbouwkundige studentes van de TU Delft. Zij hadden het idee om een kalender te maken, met als thema Dames in de techniek. Iets wat Dosign Engineering zeer aanspreekt. Vandaar dat Dosign Engineering dit mogelijk heeft gemaakt. Deze kalender is door studentes geïnitieerd en gemaakt onder de begeleiding van R.O.B. Dosign Engineering is al sinds 1985 het verbindend element in de techniek.

Als kwaliteitsbureau met liefde voor techniek detacheren en bemiddelen zij middelbaar en hoog geschoolde technici naar een uitdagende functie bij een toonaangevend bedrijf. Dit binnen de R&D, Engineering, Project Controls en Constructie Management. Dankzij hun uitgebreide netwerk van professionele Dosigners kunnen zij opdrachtgevers altijd iemand bieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet. Van tekenaar tot sr. engineer, maar óók technici met commerciële kwaliteiten, een bestuurlijke achtergrond of ervaring in projectmanagement.

bron: Dosign Engineering

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

Pilz Nederland

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Rollon Lineairtechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (19)

23 oktober 2017 - Aken, RWTH
Optics Week
24 oktober 2017 - Gorinchem, Evenementenhal
Recycling 2017
31 oktober 2017 - Gorinchem - Evenementenhal
Metavak 2017
7 november 2017 - Rotterdam - Ahoy
Europort
8 november 2017 - Bad Salfzuflen (D), Messezentrum
FMB
8 november 2017 - Assen, TT-Hall
Main Industry
9 november 2017 - Nieuwegein, De Kom
Master of Safety
14 november 2017 - Utrecht, Jaarbeurs
Smart Homes & Intelligent Building

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden