Laatste nieuws:

, 29 oktober 2009 09:29

Temperatuurindicatielabel voor machines en apparaten

Brady stelt een nieuwe reeks temperatuurindicatielabels (TIL – of Temperature Indicating Labels) voor die een onomkeerbare optekening geven van de hoogst bereikte temperatuur op een apparaat of machine-uitrusting. Deze labels zijn ideaal voor routinematige onderhoudscontroles en zorgen ervoor dat u het temperatuurbereik van een machine kunt opvolgen doorheen het onderzoeks- en ontwikkelingsproces

'
1/1

De onomkeerbare TIL-serie zorgt voor een permanente registratie van de hoogste temperatuur die een machineonderdeel heeft bereikt. Zodra de uitrusting een bepaalde temperatuur bereikt, kleurt de witte stip definitief zwart. Dit biedt een duidelijk bewijs van de hoogst behaalde temperatuur. Een temperatuurindicatielabel is heel eenvoudig aan te brengen. Haal het label van de liner en breng het aan op een droog en zuiver oppervlak.De TIL-serie is geschikt voor registratie van temperaturen tussen 37°C en 210°C (100°F – 410°F).

 

Functies

 

Waarom zou ik een onomkeerbaar temperatuurindicatielabel gebruiken in plaats van andere registratieapparatuur? Continue monitoring: de temperatuurbewaking wordt nooit onderbroken door verlies van netstroom of een lege batterij. Dit garandeert een voortdurende controle.Ultra low profile (heel dun): u kunt het “low profile label” aanbrengen op onderdelen of plaatsen waar het gebruik van registratie-instrumenten praktisch onmogelijk of bijzonder moeilijk is.Verouderde apparaten: wanneer technologie of instrumenten zo verouderd zijn dat er geen thermometers beschikbaar zijn en niet geplaatst kunnen worden, bieden deze labels een onmiddellijke oplossing voor het meten van de temperatuur. Tijdelijke installaties: indien het plaatsen van dure meetsystemen voor korte periodes niet haalbaar is,kunt u deze tijdelijke labeloplossing gebruiken.

 

Label

 

Brede visuele display: een breder leesveld betekent dat u het label op elk deel van de uitrusting kunt aanbrengen terwijl het gemakkelijk leesbaar blijft. Sterke hechting: labels hechten zelfs op vuile en oneffen oppervlakken. Duidelijk venster op de verpakking: Het onomkeerbare TI-Label heeft een vensterverpakking. Zo ziet u het product zonder de verpakking te moeten openen en dit doet meteen dienst als bestelherinnering. Gebruiksvriendelijk: door de gemakkelijk hanteerbare vorm van de verpakking kan u de labelvellen zonder probleem uit de verpakking halen en weer terugplaatsen zonder de andere labels te beschadigen.

bron: Brady Europe

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden