Laatste nieuws:

, 27 oktober 2009 13:05

Yokogawa Europe breidt applicatiecentrum uit

Yokogawa Europe heeft haar applicatiecentrum in het Europese hoofdkantoor in Amersfoort aanzienlijk uitgebreid voor lokale ondersteuning bij applicaties van procesanalyse-instrumentatie, waaronder gaschromatografen, FT-NIR analysers (Fourier-Transform Near InfraRed) en TDL-analysers (Tuneable Diode Laser). Vanuit het nieuwe applicatiecentrum worden klanten in Europa en Afrika ondersteund. Samen met de gelijksoortige centra in Japan, Singapore en de Verenigde Staten heeft Yokogawa de service en ondersteuning wereldwijd gedekt.

'
1/1
Met de uitbreiding van de mogelijkheden van het Europese Applicatie Centrum (EAC) is Yokogawa de enige producent van procesanalyse-apparatuur die klanten wereldwijd ondersteuning biedt. "Omdat onze analyseapparatuur cruciaal is bij de bewaking van productiekwaliteit, efficiencybewaking en veiligheidsprocessen is het tijdig kunnen bedienen van onze klanten van vitaal belang", aldus Loek van Eijck, Product Manager Analitical Systems van Yokogawa Europe. "Onze analyse-installaties zijn over het algemeen in hoge mate klantspecifiek. Met de apparatuur en expertise waarover wij in Amersfoort beschikken, kunnen wij systemen ontwikkelen die op maat van de klanteisen zijn toegesneden." Kenmerkend voor de installatie van dit soort procesanalysesystemen is dat hoogwaardige ondersteuning bij de ontwikkeling van applicatiemethoden vereist is. Zo moet voor een procesgaschromatograaf (PCG) een kolomsysteem worden ontwikkeld dat is afgestemd op de processtromen die worden geanalyseerd. Dit vereist maatwerk van de hardware- en softwareconfiguratie. Het nieuwe servicecentrum beschikt over een speciaal infraroodlaboratorium, waarmee specifieke vloeistof- en gasapplicaties kunnen worden ontwikkeld. Applicaties met giftige gassen worden in speciale zuurkasten uitgevoerd. Daarom maken de ontwikkeling van testmethoden, assemblage, het fine tunen van apparatuur, het vaststellen van de reproduceerbaarheid en proeftesten, deel uit van het service aanbod.

bron: Yokogawa Europe Solutions

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Pilz Nederland

Rollon Lineairtechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (19)

23 oktober 2017 - Aken, RWTH
Optics Week
24 oktober 2017 - Gorinchem, Evenementenhal
Recycling 2017
31 oktober 2017 - Gorinchem - Evenementenhal
Metavak 2017
7 november 2017 - Rotterdam - Ahoy
Europort
8 november 2017 - Bad Salfzuflen (D), Messezentrum
FMB
8 november 2017 - Assen, TT-Hall
Main Industry
9 november 2017 - Nieuwegein, De Kom
Master of Safety
14 november 2017 - Utrecht, Jaarbeurs
Smart Homes & Intelligent Building

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden