Laatste nieuws:

, 16 oktober 2009 08:34

Precisiebeurs 2009

Op 2 en 3 december aanstaande organiseert Mikrocentrum voor het 9e achtereenvolgende jaar de Precisiebeurs 2009 in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven.

'
1/1
Op deze kennis- en netwerkbeurs presenteren zich ruim 200 bedrijven uit de Hightech Industrie, van fijnmechanica tot micro- en nanotechnologie. Op de Precisiebeurs worden systemen en oplossingen getoond die het mogelijk maken om steeds sneller en nauwkeuriger systemen te ontwikkelen en te produceren. Parallel aan de kennis en netwerkbeurs wordt een groot aantal lezingen gepresenteerd door kennisinstituten en gespecialiseerde toeleveranciers. Naast de reguliere beursvloer tijdens de Precisiebeurs willen we dit jaar weer aandacht geven aan de link tussen kennis van universiteiten, hogescholen en kennisinstellingen en het bedrijfsleven. Vaak liggen de oplossingen van onderzoeksinstellingen veel dichter bij de bedrijven dan menigeen vermoed. De Precisiebeurs is uitgebreid met een zogeheten Technology Hotspot. Universiteiten en onderzoeksinstellingen presenteren zich met hun onderzoek in precisietechnologie en aanverwante gebieden.

bron: Mikrocentrum

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (9)

16 april 2024 - Veldhoven
Manufacturing Technology Conference
16 april 2024 - Veldhoven
CLEAN EVENT
22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden