Laatste nieuws:

, 1 september 2009 12:07

KTR 50 jaar

In 2009 is KTR 50 geworden. Een in alle opzichten historisch jaar, waarin het bedrijf vooral vooruit kijkt. KTR groeide uit tot Europa’s grootste koppelingsspecialist en gaat nu nog verder. Ze werken in de VS, in China en in opkomende economieën als India en Singapore. De populariteit van de unieke koppelingen is wereldwijd even groot. Toch zijn de producten nauwelijks zichtbaar in applicaties, en niet echt sexy voor het grote publiek. Maar dat gaat veranderen. KTR heeft de huisstijl ingrijpend gerestyled en lanceerde de slogan ‘Made for Motion’.

'
1/1

Achter het nieuwe gezicht van KTR schuilt een grote ambitie. Het bedrijf is dynamisch, innovatief en 50 jaar jong. Ze gingen van producent van koppelingen voor lage draaimomenten, naar universele probleemoplosser in veeleisende markten. De laatste jaren focust KTR zich op specifieke branches als de pompenmarkt, olie- en gasindustrie, petrochemie, scheepsbouw en de offshore. Hierin zal de onderneming verder groeien en investeren. Hun kracht schuilt onder meer in maatwerk oplossingen, waar een standaard uitvoering niet voldoet. Dat maatwerk vereist de verregaande kennis van producten, applicaties en technieken, die KTR in huis heeft.

Nieuwe beweging in aandrijfland


Met de vernieuwing van het logo, de brochures en de site spreekt KTR tot de verbeelding. Ze laten zien hoe essentieel koppelingen zijn voor elke machine; wat zij allemaal in beweging zetten. Daarbij presenteren ze veel nieuwe producten en -uitbreidingen. Zoals de GEAREX stalen boogtandkoppelingen en de REVOLEX® - KX elastische penkoppelingen tot 370 kNm. En de markt is natuurlijk vooral benieuwd naar de olie/luchtkoelers voor de mobiele hydrauliek. Olie/luchtkoelers zijn nieuw in het KTR assortiment en ontwikkeld op verzoek van klanten.

bron: KTR Benelux BV

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Pilz Nederland

Rollon Lineairtechniek BV

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (20)

5 april 2017 - 's-Hertogenbosch - Brabanthallen
Automation 2017
11 april 2017 - Rotterdam - Ahoy
Maintenance NEXT
19 april 2017 - Den Haag, World Forum
International Robotics Week
24 april 2017 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe
9 mei 2017 - Eindhoven - Evoluon
Safety Event 2017
9 mei 2017 - Gorinchem - Evenementenhal
Maritime Industry 2017
9 mei 2017 - Hengelo - Thales
Virtual reality training & simulatie in de industrie
30 mei 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
Electronics & Applications

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden