, 31 augustus 2009 07:25

De Saia®energiemeterserie uitgebreid

Saia-Burgess introduceert met de ALE/AWD serie een nieuw type kWh-meter. Het is een klassieke energieteller met kwalitatief hoogwaardige LCD-uitlezing. Door de busfunctionaliteit biedt deze een belangrijke meerwaarde.

Elke fase wordt bewaakt; naast prestatie/energie kunnen ook stroom, spanning en fase-uitval worden uitgelezen. Door de busaansluiting kan een Saia® ALE/AWD teller ingezet wroden in een bestaand bedrijfsenergienetwerk. Om het busverkeer te ontlasten kunnen meetwaarden en logfuncties ook tussentijds in een interne buffer geschreven worden.

De Saia® ALE/AWD tellers beschikken standaard over een geïntegreerde SO-uitgang en zijn MID-richtlijn, klasse B comform EN50470. Het van backlight voorziene LCD-scherm garandeert uitlezing in een donkere omgeving dankzij condensator ondersteuning - zelfs bij spanningsloze toestand. De ALE tellers meten direct tot 65 A en de AWD in combinatie met een stroomtransformator tot 6000 A. Ze voldoen aan de nauwkeurigheidsklasse 1 (IEC 63053), respectievelijk de MID-richtlijn, klasse B comform En50470. De tellers zijn beschikbaar als 1- en 2-fasen tariefmetingen.

bron: Saia-Burgess Benelux B.V.

Foto's:

Energy-meter

© Aandrijvenenbesturen.nl