Laatste nieuws:

, 21 augustus 2009 07:00

We take care of your compressed air

Onder de slogan “we take intensive care of your compressed air” is sindskort de vestiging Meppel van Vos Rotating uitgebreid met een nieuwe afdeling “persluchttechniek”.

'
1/1

De afdeling van Vos Rotating is partner als het gaat om kostenbesparing bij bestaande persluchtinstallaties. Door het uitvoeren van een neutraal en onafhankelijk onderzoek (metingen en rapportage) halen wij, bij de eindgebruikers, de zwakke plekken en energieverspilling uit de persluchtinstallatie boven water. Een tweede  discipline is het leveren van energie in de vorm van m³ persluchtlevering. De klant investeerd zelf niet meer in de installatie, maar 'koopt' de perslucht bij Vos Rotating. Dit in vergelijking met de huidige inkoop van energie, zoals bijvoorbeeld stoom een aardgas. Vos Rotating bouwt hiervoor de volledige installaties in eigen beheer en onderhoudt deze gedurende de volledige contractperiode. Belangerijk oogmerk hierbij zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid.

 

 

bron: Vos Rotating

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (12)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
23 april 2024 - Stuttgart (D)
Control
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden