, 23 juli 2009 13:00

Roadshow Precisietechniek Eindhoven

De Metaalunie, FME en het Belgische Agoria bezoeken op 22 september in het kader van de jaarlijkse roadshow wederom drie organisaties op het gebied van de precisietechniek. Deze keer zal de groep TNO, Philips Healthcare en Tyco Electronics bezoeken.

Bij TNO zullen de deelnemers bijgepraat worden over de laatste ontwikkeling op het gebied van (diep-)frezen waarbij trillingen van het freesgereedschap en de spindel wordt voorkomen. Philips Healthcare is wereldleider op het gebied van medische apparatuur. Naast een presentatie in het bezoekerscentrum en rondleiding op het complex zal ook worden ingegaan op welke manier Philips zaken wil doen. Philips Inkoop zal daarbij aangeven aan welke voorwaarden je moet voldoen en hoe de procedure verloopt. Tyco Electronics geeft inzicht in het fabricageproces van connectoren, fiber optics en printplaten.

Download hier het programma en het aanmeldingsformulier

De organisatie van de samenwerkende brancheorganisaties bestaat uit zes samenwerkende verenigingen: DPT (Dutch Precision Technology), MDI (Moulds & Dies Industries), NPS (Nederlandse Precisie Slijpbedrijven), NVvM (Nederlandse Vereniging voor Modelmakers), PMT/NEVAT (Precisie Machining and Tooling) en het Belgische Agoria. De organisatie verwacht dat de opkomst dit jaar weer groter zal zijn dan de afgelopen editie en ziet hierin in signaal dat samenwerking en ketenintegratie op het gebied van precisietechniek aan belangstelling wint.

Meer informatie staat op de dptech-website. Aanmelden is mogelijk tot 16 september 2009!

 

bron: Metaalnieuws

Foto's:

Precisietechniek

© Aandrijvenenbesturen.nl