Laatste nieuws:

, 21 juli 2009 07:00

PlantPAx van Rockwell Automation helpt klanten bij procesautomatisering

Rockwell Automation introduceert een roadmap voor procesautomatisering met daarin de samenvoeging van de end-to-end suite onder een nieuwe naam – Rockwell Automation PlantPAx systemen en oplossingen. PlantPAx systemen en oplossingen zijn gebaseerd op aanzienlijke investeringen die het bedrijf heeft gedaan in procesautomatisering.?“Deze roadmap is het resultaat van de investeringen die we hebben gedaan ter uitbreiding en verbetering van onze procestechnologieën, systemen, programma’s en diensten,” zegt Steve Eisenbrown, senior vice-president.

'
1/1
"Het is ook illustratief voor de succesvolle integratie van onze eigen ondernemingen met de recente acquisities. De PlantPAx portfolio is de volgende stap in ons streven om klanten te helpen bij het bereiken van de top in procesautomatisering. Daarmee brengen wij onze kerncapaciteiten en technologieën samen met die van onze partners, waaronder OSIsoft en Endress+Hauser, en aankopen als Incuity, Pavilion Technologies, ICS Triplex en ProsCon. Deze komen nu samen onder een gemeenschappelijke paraplu van systemen en programma's. Onze klanten in de procesindustrie kunnen we daarmee nog beter voorzien van innovatie en meerwaarde. Het PlantPAx portfolio is ook illustratief voor de leiderschapspositie van Rockwell Automation op het gebied van plant-wide automatisering, informatiesystemen en oplossingen." Rockwell Automation presenteerde het PlantPAx  procesautomatiseringssysteem, een belangrijke component van de portfolio, tijdens de Rockwell Automation Process Solutions User Group (PSUG) conferentie op 17 en 18 november in combinatie met het Automation Fair Event. Het bedrijf presenteerde tevens plannen voor uitbreiding van het systeem gebaseerd op een combinatie van de twee kerntechnologieën van Rockwell Automation's Integrated Architecture: het Logix Platform en FactoryTalk suite. Deze voorzien in co-investeringen met partners en aangekochte bedrijven. Het PlantPAx procesautomatiseringssysteem is inmiddels van veel belang voor een reeks van applicaties bij fabrikanten van consumptiegoederen en halffabrikaten.

bron: Rockwell Automation

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Pilz Nederland

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Rollon Lineairtechniek BV

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (26)

30 mei 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
Electronics & Applications
30 mei 2017 - Neurenberg - Messezentrum
Sensor+Test 2017
31 mei 2017 - Veldhoven - Koningshof
Materials 2017
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Electric & Hybrid Marine World Expo
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Marine Maintenance World Expo en Conferentie
6 juni 2017 - Amsterdam, RAI
Autonomous Ship Technology Symposium
7 juni 2017 - Helmond, Automotive Campus
Automotive Congress 2017
13 juni 2017 - 's-Hertogenbosch
ATEX & Process Safety congres 2017

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden