Laatste nieuws:

, 8 juli 2009 07:00

HYDAC gaat nauw samenwerken met HydroPneuMotion

HYDAC Nederland en HydroPneuMotion zijn met ingang van 1 juli 2009 een intensief samenwerkingsverband aangegaan voor de Limburgse markt. HydroPneuMotion zal zich als ‘service partner’ van HYDAC nog meer kunnen toeleggen op de overdracht van (hydraulische) kennis die bij HYDAC in ruime mate aanwezig is. Dit komt naar voren in de gezamenlijke organisatie van trainingen, seminars en workshops over oliemanagement bij hydraulische installaties. Door kennisoverdracht is hier veel te winnen: meer dan 80 % van alle hydraulische storingen wordt nog steeds veroorzaakt door vervuiling van de hydraulische olie.

'
1/1

Ook op het gebied van MRE (maintenance, repair & engineering) hebben HYDAC en HydroPneuMotion een duidelijke pay-off te bieden. Door on-site monitoring van de oliereinheid kunnen onnodige storingen worden voorkomen. De doelstelling van beide bedrijven is om hiermee  storingsafhankelijk onderhoud om te buigen naar preventief onderhoud, en in de toekomst zelfs naar predictief onderhoud. HydroPneuMotion zal ook de meest gangbare inline HYDAC filterelementen (pers-, druk- en retourfilterelementen) op voorraad hebben, zodat zeer snel filterelementen kunnen worden geleverd. Een goed werkende oliefiltratie staat weer garant voor een optimale systeemreinheid. HydroPneuMotion heeft ruim 20 jaar specialistische ervaring op het gebied van pneumatiek, hydrauliek en elektromechanische aandrijftechniek. Het bedrijf is gevestigd in Beek (L). E-mail: info@hydropneumotion.nl; tel. (0)46 4369174. HYDAC is producent van hydraulische componenten en systemen. Het bedrijf combineert haar brede productfolio met een meer dan 40-jarige ervaring in ontwikkeling, fabricage, verkoop en service in het vermogen om de meest uitdagende problemen op te lossen. HYDAC B.V. heeft zijn hoofdvestiging in Helmond en  nevenvestigingen in Drachten en Dordrecht.

bron: Hydac bv

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Pilz Nederland

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rollon Lineairtechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (15)

28 maart 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
RailTech 2017
5 april 2017 - 's-Hertogenbosch - Brabanthallen
Automation 2017
11 april 2017 - Rotterdam - Ahoy
Maintenance NEXT
24 april 2017 - Hannover - Messegelände
Hannover Messe
9 mei 2017 - Eindhoven - Evoluon
Safety Event 2017
9 mei 2017 - Gorinchem - Evenementenhal
Maritime Industry 2017
9 mei 2017 - Hengelo - Thales
Virtual reality training & simulatie in de industrie
30 mei 2017 - Utrecht - Jaarbeurs
Electronics & Applications

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden