Laatste nieuws:

, 7 juli 2009 08:45

FRAMO MORAT opent regiokantoor in Nederland

Met ingang van 1 juli 2009 opent FRAMO MORAT GmbH & Co. KG, een bekende Duitse producent van aandrijfideeën van worm- en tandwielen tot complete aandrijving, een regiokantoor voor de BENELUX in Moordrecht. FRAMO MORAT, gevestigd in Eisenbach (Zwarte Woud), is opgericht in 1863. Er zijn 330 personen werkzaam en wordt in Nederland reeds vele jaren vertegenwoordigd door AXIS & Stuifmeel BV te Waddinxveen.

'
1/1
 

AXIS & Stuifmeel, gevestigd in Waddinxveen, is gespecialiseerd in het aanbieden van oplossingen op het gebied van Aandrijven, Besturen, Meten en Regelen. Het nieuwe regiokantoor zal worden geleid door twee oud-werknemers van AXIS & Stuifmeel BV. Het betreft de heren M. Perdon en H. Driesen. De vestiging Framo Morat B.V. te Moordrecht zal als centraal kenniscentrum en als centraal magazijn voor de BENELUX gaan fungeren.  Met de opening van het regiokantoor hoopt FRAMO MORAT GmbH & Co. KG de markt nog slagvaardiger te kunnen bedienen. De heren Perdon en Driesen over deze stap: "Door de snelle  technologische ontwikkelingen op het gebied van "Motion Control" is kennis van de markt en het productenpakket van cruciaal belang om de relaties goed te kunnen bedienen. AXIS & Stuifmeel BV beschikt over heel veel brede kennis op het gebied van aandrijftechniek. Soms is het noodzakelijk om snel te schakelen en specifiekere vragen op te lossen door extra kennis in te brengen. Die kennis willen we leveren aan de afnemers via ons regiokantoor. We zitten vrijwel  letterlijk op een steenworp afstand van AXIS & Stuifmeel BV, dus dat heeft ook voor haar relaties alleen maar voordelen". Nard Sintenie, Algemeen Directeur AXIS & Stuifmeel BV over het regiokantoor van FRAMO MORAT: "Deze strategische stap van Framo Morat kwam voor ons in eerste instantie als een verrassing. We zijn immers al jarenlang naar ieders tevredenheid partner van dit kwaliteitsmerk in Nederland. Maar, toen ik wat langer over deze ontwikkeling heb kunnen nadenken, ben ik me gaan realiseren dat er vele voordelen zijn. Sintenie vervolgt: "Voor vragen waarop we nu niet direct kunnen antwoorden, moeten we vaak te rade gaan bij Framo Morat in Duitsland. Ook het snel en  "Just-in-Time" kunnen leveren, is met een extra voorraad producten om de hoek veel gemakkelijker geworden. En tenslotte is het natuurlijk een groot voordeel dat de beide heren (Marcel Perdon en Harry Driesen) jarenlang voor AXIS & Stuifmeel hebben gewerkt .AXIS & Stuifmeel BV blijft tot 31 december 2009 distributeur van Framo Morat en ik verwacht dat AXIS & Stuifmeel en de nieuwe vestiging van Framo Morat daarna nauw zullen blijven samenwerken. Met de opening van het regiokantoor zal  er voor AXIS & Stuifmeel BV en de afnemers van de FRAMO MORAT producten weinig veranderen. De leveringen blijven gegarandeerd via Axis & Stuifmeel BV of Framo Morat B.V.

   

Voor meer informatie over AXIS & Stuifmeel en over FRAMO MORAT: www.axis-stuifmeel.nl    www.framo-morat.nl          

bron: Axis & Stuifmeel

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Rollon Lineairtechniek BV

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Pilz Nederland

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (18)

24 oktober 2017 - Gorinchem, Evenementenhal
Recycling 2017
31 oktober 2017 - Gorinchem - Evenementenhal
Metavak 2017
7 november 2017 - Rotterdam - Ahoy
Europort
8 november 2017 - Bad Salfzuflen (D), Messezentrum
FMB
8 november 2017 - Assen, TT-Hall
Main Industry
9 november 2017 - Nieuwegein, De Kom
Master of Safety
14 november 2017 - Utrecht, Jaarbeurs
Smart Homes & Intelligent Building
14 november 2017 - Eindhoven, Van der Valk Hotel
NI Days 2017

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden